Annons
Annons

en sista dag i paris en november tvåtusenfemton.


 

paris.

Prick för en vecka sedan så var det min och min mammas tredje och sista dag i den franska huvudstaden. Vi åt brakfrukost på Les Philosophes. Baguette och croissant och yoghurt och kaffe och juice och hej hej.

Annons

paris.

Det var (lite) sol och ganska vindstilla så vi bestämde oss för att ta en långpromenad. Vi snittade förövrigt 1,5 promenad-mil varje dag under de tre dagar vi var i Paris, så duktigt ju. Nu har jag dock jätteont i baksidan på vänsterlår varje gång jag går mer än hundra meter. Hur stretchar man bort det?

paris.

Passerade den fina blomsteraffären på rue des saints-pères.

paris.

Tog en tripp förbi lägenheten jag hyrde när jag bodde i Paris under våren 2013! Om ni kanske minns så hyrde jag den av min mammas kompis. Vi skulle upp och hämta posten till henne. Tog en spegel-selfie, en av många jag tagit i den spegeln : )

paris.

Den magiska utsikten från sovrumsfönstret.

paris.

Efteråt var vi hungriga och gick till Bon Marché och åt lunch på deras italienska restaurang. Vi delade på en carpaccio och en burratta med grillade grönsaker.

paris.

Sedan spanade vi runt lite bland kläder & skor, fast köpte inget. Såg till exempel denna drömmiga Clueless-ryggsäck. Din för det facila priset av tiotusen kronor :'(
Och ganska snart var det dags att bege sig mot flygplatsen för att flyga hem till Stockholm igen. Fint det med.

 

Translation. Last day in Paris. We walked around in Saint Germain and had lunch at Le Bon Marché before we flew home to Sweden.

(0)
(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar