Annons
Annons

en pocket färsk från tryckeriet.


 

allt som blir kvar.

I måndags fick jag det första exet av Allt som blir kvar i pocket. Stor känsla.
Inte alla böcker får ju då chansen att ta sig till pocket, men båda mina har fått, så är himla glad för det. Nu kommer den finnas på alla pocketshoppar samt på flygplatser, tågstationer och så. Och som vanligt i din närmsta bokaffär ofc.

Annons

allt som blir kvar.

Samma innehåll, nya kläder.

allt som blir kvar.

Där har vi mig.

allt som blir kvar.

Omslaget är formgett av Sara R. Acedo, som även formgav mitt tidigare pocketomslag. Jag och min förläggare bestämde att omslagen skulle vara kompisar i sin pocketversion, så att de är fina ihop när man har dom i sin bokhylla.

allt som blir kvar.

Och titta vad fint det blir.
I butik 8:e april!

(0)
(0)
(0)
13 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar