Annons
Annons

rosa – en beroendeframkallande färg.


 

wednesday

Fick fluffiga pioner av Magnus i måndags när min bok var färdig. Eller då var de inte fluffiga än, bara små och knoppiga (<- obs före-bild). Tycker pioner är lika vackra i alla sina stadier (precis som hundar!). Sen när jag blir jätterik ska jag fylla hela mitt Sydeuropeiska slott/New York-våning/Tokyo-villa med pioner och basilika. Så får det bli. Förresten! Det här att min bok är klar! Förstår! Ni! Hur! Skönt! Det! Är!

Annons

wednesday

En annan sak som är pionvacker är min nya dator SOM ÄR ROSA. En rosa dator? Mitt liv är komplett. Eller nä. Men ni fattar. Har med den överallt, den är så liten att den får plats i min väska och väger under ett kilo. Den matchar också min mobil så nu är vi som en liten familj här hemma.
(Om ni undrar ang var min gulddator tagit vägen så är den tillbakalämnad till Apple efter ett långlån).

wednesday

Löjligt glad över denna rosa klenod. Ska skriva många långa blogginlägg i den till er! Det var allt jag ville säga just nu. Råkade hamna på Trädgården till alldeles för sent igår natt så alla bilder jag skulle redigera till idag och visa er får vänta till imorgon ehm. men puss.

 

Translation. New pink Macbook! I! Love! It!

(0)
(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar