Annons
Annons

en söndag i daikanyama.


 

tokyo.

I söndags, alltså igår, begav jag mig på promenad längs med Megurofloden. De har satt upp lyktor längs med hela floden nu för att preppa för körsbärsblomningen. De är beräknade att ankomma på torsdag. Hoppas!

Annons

tokyo

Om ni undrar hur cool jag såg ut så har ni svaret här.

tokyo.

Jag började med att köpa med mig en kaffe från mitt kvartersfik.

tokyo.

Och så gick jag i en kvart ungefär tills jag var framme i Daikanyama. Tredje gången på en vecka som jag hänger i detta område (första gång med kamera dock!).
Här skulle jag vilja bo om jag fick bo i Tokyo. Lugnt, gulligt, massa hundar, mysiga fik och välklädda personer. Dessa hipsters som stod och gjorde matcha-te på gatan tycker jag summerar denna stadsdel ganska bra ^^

tokyo.

Mitt mål var Daikanyamas bokaffär som är en av de finaste bokaffärer jag har varit i. Och så stor att jag gick vilse i den.

tokyo.

Kollade på tidningar (och köpte en).

tokyo.

De har inte bara böcker och tidningar utan tygpåsar, musik, film, tallrikar, lite mat och massa annat. Allt mycket ha-begärligt. Jag hittade en litografi som jag verkligen ville ha men sen hittade jag liksom aldrig tillbaka till den? Så knäpp grej, eller så är mitt lokalsinne helt otroligt deprimerande.

tokyo.

Vid tre mötte jag upp min kompis Helena för en fika! Vi känner varandra från när jag bodde i New York. Vi upptäckte av en slump på Facebook att vi båda var i Tokyo samtidigt, bra grej!

tokyo.

Vi gick till Saturdays som både är en herrbutik och ett café. Tog en kaffe på deras sjuka terrass med magisk utsikt.

tokyo.

Och så promenerade vi omkring lite mer.

tokyo.

När det drog sig mot skymning gick jag hemåt pga halsont och jag vill absolut inte bli sjuk här. På hemvägen gick jag förbi den här damen som planterade om sina växter utanför sin butik. Fint.

 

 

Translation. A Sunday in Daikanyama! I hung out in the bookstore for hours and then I had a coffee with my friend Helena.

(0)
(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar