Annons
Annons

en surprisekommitté på flygplatsen.


 

new york

I torsdags morse, innan allt det sjuka hände, åkte jag + min familj minus min mamma och min lillebror Jack till Arlanda för att agera surprisekommitté. Jack fyller 30 år på lördag (dvs igår) och en av hans favoritrestauranger i världen är Monkey Bar i New York. Så vi bestämde oss helt enkelt för att överraska honom med att åka dit och äta födelsedagsmiddagen!

Annons

new york

Mira hade kirrat apmasker.

new york

Lite obehagligt ^^

new york

Och när min mamma anlände med Jack blev han så här glad och överraskad. <3

new york

Kul att få New York i present ändå.

new york

Sisådär tio timmar senare var vi framme på hotellet och jag botade (halvt) jetlaggen med ett glas roséchampagne, rouge på kinderna och tandborstning (i den ordningen).

Så himla glad över att vara här!

(0)
(0)
(0)
22 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar