Annons
Annons

en tavelvägg ovanför soffan.


 

living room.
I torsdag spikade vi upp tavelväggen ovanför soffan! Har dock inte kunnat dokumentera detta förrän idag för att solen inte ville visa sig. Men nu så! Tycker det blev väldigt fint i varje fall.
Låt oss ta en titt närmare.

Annons

living room.
Högst upp till vänster har vi en print från Lola Donoghue som jag tycker gör så fina grejer. Hade visst fel storlek på ramen men kirrade det med lite washitejp. Behöver ju inte vara så noggrant.

living room.
Nedanför den behövdes en tavla som låg vågrätt men jag hade inget sådant print. Därför rev jag ur två sidor ur Utan Personligt Ansvar av Lena Andersson (hade två ex). Tog ett uppslag där jag har strukit under ett favoritcitat. Tänker att detta förövrigt är en himla bra och billig julklapp till någon som älskar böcker?

living room.
Bredvid den hänger en spegel från Lagerhaus samt en signerad print av Anna Giertz från Wonderwall.

living room.

Under den hängde jag upp en stor signerad tavla som jag fick i ett bud i veckan! Det är Bea Szenfeld som designat årets omslagspapper för Gallerian. Så fint ju.

living room.
Bredvid den hänger den svenska versionen av Yoko Ono och John Lennons War is Over-kampanj från 1969. Yoko Ono ställde ut den återigen under sommaren 2015 på MoMa och i samband med det kunde man ladda ner posters på alla språk i högsta upplösning på Momas hemsida. Jag laddade ner den svenska versionen och lämnade in på fotoaffären. Och så blev det på detta vis.

living room.
Ovanför den hänger en signerad limited edition print av Malin Gabriella Nordin. Köpte den via Absolut Art. Tycker prick allt Malin Gabriella Nordin rör vid blir fint.

living room.
Tavelväggen avslutas med en 70×100 print på palmer i regn från The Poster Club. Som att ett fönster intill en annan tropisk dimension. Grand Budapest postern fick flytta till en annan vägg om någon kanske undrar.

living room.
Det var det hela!

(0)
(0)
(0)
16 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar