Annons
Annons

en tisdag i antikaffärer, kompisdejt och kokboksramen.


 

tokyo.
I tisdags, alltså igår, tog jag med mig halsduken i handen. Äntligen var det tillräcklig vår för att låta halsen gå fri!

tokyo.
Firade detta med eyeliner och lösögonfransar och hela sminkpaketet.

tokyo.
Började min förmiddag med att handla kaffe på detta lilla café som ligger precis där jag bor. Såg att de hade wifi också så här kanske jag ska jobba lite nästa vecka.

Annons

tokyo.
Sedan promenerade jag mot stadsdelen Ebisu. Passerade massa små fina villor. Här kan man ju bo.


Körsbärsblommorna kämpar på. Tydligen ska de slå ut hela bunten på torsdag nästa vecka. Hoppas!

tokyo.
I Ebisu mötte jag upp Camilla! Vi läste varandras Livejournal för tusen år sedan. Alltså typ runt 2004 eller något? Livejournal var en slags bloggtjänst innan ”bloggen” blivit påhittad kan man väl säga. Internet alltså <3

tokyo.
Vi åt lunch på ett ekologiskt ställe som serverade fermenterat ris med grönsakstillbehör. Det var himla gott faktiskt.

tokyo.
Efter lunchen promenerade vi till Meguro där vi kramades adjö och jag begav mig till den del som kallas ”Interior dori”, alltså inredningsgatan. Där finns ett långt stråk av antikaffärer och små inredningsbutiker.

tokyo.
Spanade i butiker och klämde på grejer. Köpte dock inget för det var mest möbler och det kan jag ju inte direkt ta med hem.

tokyo
Sedan gick jag hem och tvättade (obs lyckades förstå en japansk tvättmaskin!) och sedan åkte jag tillbaka till Ebisu och mötte upp min bloggläsare Hanna och hennes kompis Elin.

tokyo
Vi gick till Ippudo för jag hade sett på instagram att matskribenten Jonas Cramby och hans förläggare hängt där när de gjorde ramen-research i Tokyo. Då måste det uppenbarligen vara bra. Hallå det var det, så himla god ramen. Vitlökig och cloudy, omnomnom.

 

Translation. A day of food in Ebisu and a visit at the the interior street in Meguro!

(0)
(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar