Annons
Annons

en tisdagshälsning från manhattan.


 

new york

God morgon.
Den här veckan bor jag hemma hos Christian i Soho. Vaknar till ljudet av polissirener och lukten av gräs och grillat kött. Annat än det lite försiktiga fågelkvittret utanför mitt sovrumsfönster i Stockholm.
Våren exploderade här igår, behöver inte ens en jeansjacka. Inte ens strumpbyxor!

Annons

Stannar till torsdag och sedan drar jag vidare på andra äventyr. Den enda planen tills dess är väl typ att äta så mycket god mat som det bara går. Har en lista i min mobil där jag skriver ner restauranger som verkar great och sen betar jag bara av dom när jag väl är här. Har en liknande lista för Stockholm, kan rekommendera. Man glömmer ju bort annars liksom.

Nu måste jag svara på de sjuttioelva mail som ligger och ger mig dåligt samvete i min inkorg : / Sedan blir det uteservering!
puss.

new york

 

Translation. Hello from New York. Staying at my friend Christian’s place this week and have no other plans than eating lots of delicious food.

(0)
(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar