Annons
Annons

en vecka i sju bilder.


 

Låt oss ta en titt på vad jag gjort den här veckan med en bild om dagen! Sjukt lång vecka, har gjort femtioelva saker ungefär.

november.

I måndags åt jag sushi med Nina, fikade med lite kompisar och på kvällen föreläste jag om mitt skrivande för ett fint gäng på Trångsunds bibliotek. Denna bilden snodde jag av @sheimilion, puss ni var så gullia.

Annons

november.

Natten till tisdag gjorde jag pincurls och hade detta svall på förmiddagen. Det försvann dock så fort jag gick utanför dörren. Jag gick på möten i stan och fikade med mamma. Gjorde något på kvällen också men har glömt vad.

november.

På onsdagen åt jag okonomiyaki med Annika på MamaWolf (gå dit!), kollade på ett frilanskontor och drack ett glas eftermiddagsvin med Linda. På kvällen hängde jag med Devi. Fick en liten hund i glas av henne som nu bor i mitt badrum och heter Devi the Dog.

november.

På torsdagen reste jag till Göteborg och signerade böcker. På kvällen läste jag högt ur min bok på en så himla fin barn&ungdomsbokaffär som heter Bokskåpet. Sedan drog ett knippe bloggläsare ut mig på ett glas vin på Pom Pom. Tack för det, ni var så bra!

november.

På fredagen signerade jag mer böcker i Göteborg och kom hem till Stockholm ganska sent på kvällen. Jag foodorade ramen och dumplings från Raamen och kollade på nya Gilmore Girls. Eller jag kollade typ en kvart men fick panik när Lorelai bestämmer sig för att *PIIIP* ”ändå förtjänar ett eget barn” fastän hon inte alls verkar ha lust? Blev så irriterad att jag stängde av. Men det kanske blir någon twist eller nåt.
Fick ni också dödsångest över att alla åldrats så mycket? Kan inte hjälpa att jag får det. Karaktären Rory och jag ska btw va lika gamla #funfacts

umeå

På lördagen åkte jag till Sundsvall och signerade böcker och sedan hoppade jag på tåget och tre timmar senare var jag i Umeå. Där Disneysnöade det och jag checkade in på ett hotell som heter Stora Hotellet som var så himla fint! Beställde roomservice bestående av pärlhöna med spetskål och tryffelkräm och ett glas rödpang.
Sedan gjorde jag stan med en himla bra bloggläsare som heter Jenny. Vi var på ett ställe som heter Runt Hörnet och sedan gick vi till Rex som var ett så fint ställe med nya rum och barer runt varje hörn. Vi testade varenda bar innan vi vinkade farväl runt ett-tiden.

umea

Nu är det söndag och här är jag i mitt hotellbadrum som är som en kabyss. Ska packa ihop mig och bege mig till Akademibokhandeln Åkerbloms där jag signerar mellan 12.30 och 13.00. Sedan ska jag hem till Stockholm igen.

puss alla.

.

Translation. 7 days 7 pictures, Monday to Sunday.

(0)
(0)
(0)
59 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar