Annons
Annons

era bakgrundsbilder på mobilen. del 2!


 

För några veckor sedan frågade jag om jag fick smygkolla i era mobiler.
Inlägg ett med era mobilfinheter kan du hitta här, och här kommer en andra del.
Tack för att jag fick titta, det är som sagt ett så roligt sätt att lära känna er lite bättre på!

Annons


voxths GABRIELLA: Bild på mitt livs förebild och mappar sorterade efter färg för att det är det enda viset jag minns vilken app jag lagt var.

IMG_7742

ELIN: Vacker kvinna av Matisse, många festliga blickar pga naket.

14ub39e

MARICKA: Bild på min dotters och mitt häng i Paris. Älskar bilden och har haft den på helskärm sen den togs för två och ett halvt år sen. PS. Det var på den resan vi åt de sauterade auberginerna som du tipsade om och som jag ibland tänker på.

VICKY: ah, skulle precis blogga om min (nya) telefon med denna bild men så var servern nere. buuuu. såhär iaf!ANNA: Interstellar. Det gör mig lugn i själen att tänka på att universum är oändligt, svarta hål är ofattbara och om vakuum kunde transportera ljud så skulle vi alla vara döva eftersom solen är så högljudd. I nästa liv ska jag bli astrofysiker.

bild
EBBA: Låsskärm: Audrey Hepburn och hennes ögonbryn <3
Hemskärm: Några av mina kompisar när vi sitter på en hotellsäng i sollentuna och äter skräpmat/ snackar kärlek/livet/universum.

2aag3u8
VICTORIA
: ???

Cs4bVCEWIAAOEF6
SANDRA: Älskar min bakgrund pga liten gubbe med säckpipa

huhnys
TOVA: Efter att gått igenom en bajsperiod med tre kuggade tentor, familjedrama, ampulansåkning pga alkohol, dödad ny dator och allmän ostruktur och urballning från min sida efter att varit 100% goodgirl since forever var det dax att ta tag i livet. Köpte en fungerande telefon efter att jag krajja min och bestämde mig för att nu får det va nog helt enkelt. Visst är det ok att göra misstag, men man måste ju ta tag i sitt liv någongång med.

hej
IDA: min pojkvän när han sitter och läser samt en fin illustration som jag haft jättelänge (syns kanske inte jättetydligt men det är en dammsugare som suger upp stjärnorna som trillat ner från väggen).


JENNIFER: jag har en bild på mig och min pojkvän när vi är nyvakna och nykära på låsskärmen och på hemskärmen har jag fint stök efter en bra fest jag styrde i våras. blir väldigt glad av båda!!

2aekj9il

NIKKI: En av mina målningar och uppe på ett av bergen här i Bergen.

e965gk
EBBA: Påminnelse till mig själv att min sexuella njutning är minst lika viktig som någon jävla snubbes!

bild
NELLIE: På låst skärm har jag förintelsemonumentet från Berlin. Har inte tänkt så mycket på vilken bakgrundsbild jag har innan, men nu tycker jag det är extra fint eftersom jag snart ska åka tillbaka och bo där i en hel månad.
På hemskärmen är jag och mina styvsyskon (och deras styvsyskon) – för trots att vi alla inte delar samma föräldrar, eller ens bor tillsammans så kan vi ändå ses och spela frisbeegolf.

2l9438i
AGNES: Lars Winnerbäck när han var 13. Tycker han är så himla gullig i sitt långa hår, keps + macka och skateboard. Kan inte bli finare på nåt sätt.

20fwc5f
AM: I just really love broccoli.

vilma
VILMA: om jag ska vara ärlig så är jag inte ens ett fan av hundar, men när jag hittade den här så dog jag direkt. det är liksom jag, fast i hundform.

 

Translation. A few weeks ago I asked to see the screens on your phones! Here’s some of my favorites. part one here!

(0)
(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar