Annons
Annons

era husdjur. del 2.


 

Nu är det verkligen på tiden att återigen spana in ett gäng av era husdjur!
Del 1 hittar ni här.


Elsa: Här har ni Knut Berndt Karlsson. En ettårig mopsblandning som älskar chips och damer. Är alltid med där det händer.

Annons


Linnéa: Det här är Kiara! Hon var kobent, vindögd och pratade när vi var på promenad. Hon älskade att jaga flugor, snöflingor och änder. Sistnämnda hoppade hon gärna i vattnet för och simmade fram till, men vände snabbt när hon insåg att anden var lika stor som hon. Tyvärr var vi tvungen att ta bort henne för någon månad sedan, så vet inte om det riktigt passar in. Men har haft andra husdjur, och aldrig känt sådan kärlek som hon kunde ge. Hon var min allra bästa vän!


Martina: Det här är Sia, min tvååriga hermelin-kanin. Hon är forever i trotsåldern, älskar godis och biter min pojkväns fötter som hobby.


Maria: 
Detta är Walter, en tvåårig mellanschanuzer som tycker att parmesan och buffelmozarella är livet, men som är ganska grinig inför nya människor (dvs i stort sett alla som han inte mötte som valp). Han ylar när kyrkklockorna ringer och piper av upphetsning när vi kör av färjan till ön där vårt sommarhus ligger. Han har ett eget instakonto också: walter.mustache.face Hälsningar crazy doglady nr 1
(Bonuspic på Walter som valp)

Elin: Här är mitt husdjur Sammy, en 14 årig häst. Han är väldigt konstig och speciell. Gillar att gå runt och bära på grejer i munnen. Är livrädd för blåa ikeakassar och älskar godis mer än allt. När jag ger honom någonting att äta så kollar han först inte vad det är utan bara sväljer det. Sen blir han jättesur om jag gett honom något han inte tycker om.


Isa: Här är Dante! Rädd för eltandborstar och vind. För att vara en liten spinkig hund (han har blivit kallad skelett av barn många gånger) är han ändå det största matvraket jag vet. Han sover alltid i min säng, under täcket, tätt intill mig. Efter någon timme har gått sträcker han ut sina långa ben och puttar ur mig från sängen.

Bodil: Säg hej till Nelson!
Han ska vara apporterande jakthund men är rädd för både harar och fåglar, apportera är han inte heller så duktig på.. Men han älskar villkorslöst och är den absolut snällaste jag har träffat. Älskar att leka och det bästa han vet är att bada, även när det ligger isflak kvar på havet! Vi träffas varje morgon och kväll men saknar honom ändå hela dagarna, så bäst


Johanna: Det här är min Bichon Frisé Mossa. Mossa är väldigt förtjust att sova i sängen, pussas och som man kan förstå av den här bilden, gräva i trädgården. Det sistnämna är inte alltid så populärt av resten av familjen men det går ju inte att bli arg när man möter den där blicken


Emma: Här är Bosse, en Grand Danois som fyller 6 år till sommaren och som jag har äran att få vara människa till. Han älskar ostbågar, att inte behöva bli väckt innan kl 11 och att rulla sig i hästbajs


Matilde: Här är jag och världens bästa Bodil!! Hon är hoppig och nyfiken, älskar katter precis som jag och tycker om att tugga på böcker och mobilladdare. Vi gillar båda morötter och duntäcken. Hennes favoritlåt är I wanna dance with somebody av Whitney Houston (baserat på vad hon valde på Spotify när hon klampade över tangentbordet)


Julia: Här är jag och Blondie på spårvagnen. Jag tar hand om henne ibland och hon har hjälpt mig när jag mått dåligt. Legat bredvid mig när jag inte orkat gå upp och tagit mig ut i alla väder. För att hon alltid blir så glad vare sig man varit bara varit i tvättstugan i fem minuter eller varit borta ett par timmar. Vill alltid vara så nära som möjligt och hänger gärna på när det vankas vin på lokal, då vill hon helst ligga i knät med huvudet på bordet.

(0)
(0)
(0)
21 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar