Annons
Annons

ett år i hår.


 

Jag älskar sammanfattningar och jag älskar frisyrer.
Har dessutom ett intensivt förhållande med pagen och har haft sedan jag var 22 ungefär. Det senaste året har mycket förändrats eller nästan ingenting alls beroende på hur man ser på det. Jag tycker såklart det förstnämnda i och med lever med mitt hår på huvudet.
Vi tar en titt.

Annons

1aug
I augusti 2014 hade jag lång ljusröd/guldblond page och hade inte färgat eller klippt håret på ett halvår.

2sept
I september färgades det rödbrunt. Var inte supernöjd med denna färg men what to do. Fin till höstlöven i varje fall.

3oktnov
I oktober och november vande jag mig vid att vara nästan brunhårig och så växte håret ut till lång page igen.

4dec
I december ljusades det upp och dessutom skaffade jag blonda Geri Halliwell-slingor längst fram. Samt klippte av det.

5janfeb
Trivdes mycket bra i denna ljusa koppriga färg genom januari och februari.

6marsI mars var håret långt igen eftersom jag inte rört det sen december. Jag började locka det och sätta upp det med hårband för att få en kortare effekt.

7april

I april klippte jag av det igen, tjipp tjopp, la in mer röd färg och blekte slingorna där fram ytterligare.

8sommar
Och så såg det ut hela sommaren.

9augusti
I augusti blonderade jag mig och såg ut på detta vis i drygt 8 veckor. Innan jag insåg att jag skulle behöva bleka håret alldeles för ofta pga utväxt. Orkar ej. Tycker dock himla fint så länge det varade.

10nu

Nuförtiden ser jag ut på detta vis. Strawberry blonde skulle jag gissa är den rätta benämningen för hårfärgen. Trivs jättebra men som några säkert vet glider färg så lätt ur blonderat hår. Använder en balsam i koppartoning och hoppas på det bästa!
Såg förresten att några skrivit att jag aldrig någonsin har haft rött hår och att ni alltid sett mig som blond. Så himla knäppt och spännande tycker jag, det måste ju innebära att vi liksom ser färger på helt olika sätt?  Alltså jag förstår ju att jag inte har perukrött, men en rödhårig person är det ju definitivt på bilderna.
Oh well sidospår, nu var det klart slut med hårsummering!

.

Translation. One year in my hair styles.

(0)
(0)
(0)
22 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar