Annons
Annons

ett extra trappsteg.


 

shelf.

Förrförra helgen när jag och Magnus var på Betonggruvan inhandlades det två paket. Ärligt talat var dessa den stora anledningen till att vi begav oss dit. Jag har haft dom på min Pinterest ett tag och gav dom till mig själv i lördagspresent.

Annons

shelf.

Inuti paketen gömdes detta. Två tygpåsar från Navet.

shelf.

Som innehöll de här fina minihyllorna/krukhållarna/fönsterpiedestaler eller vad man nu ska kalla dessa? Jag tycker i alla fall att de är så himla fina och som något jag liksom aldrig sett förut i inredningsväg.

shelf.

Man skruvar alltså fast dem och ställer blommor eller annat fint på och skapar nivåer i fönster och hyllor. Den större varianten flyttade in i vår bokhylla.

shelf.

Och den mindre huserar i köket. Tycker de är så fina och knasiga.

.

Translation. New mini-shelves from Navet.

(0)
(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar