Annons
Annons

ett foto i timmen. fredag.


 

friday.

08.00
Vaknar, äter frukost.

friday.

09.00
Krånglar på mig träningskläder (plus vindjacka pga ganska kallt) och springer längs med Årstaviken med Alex&Sigge i hörlurarna.

friday.

10.00
Firar min springtur med en platt persika (dom e så gooooda) och min skönaste klänning.

Annons

friday.

11.00 & 12.00
Hänger i köket och läser igenom ändringarna på min bok som korrekturläsaren föreslagit, samt bloggar och svarar på mail.

friday.

13.00
Lunchtajm! Möter upp min gravidaste kompis Elsa på Katarina Ölkafé. Vi delar på en portobello-macka och en tonfiskmacka.

friday.

Den här gullisen sitter vid ytterdörren och håller ställningarna.

friday.

14.00
Kaffet tar vi utomhus. Får sällskap av en hund som heter Grillbjörn. Grillbjörn! Kan inte sluta tänka på detta roliga namn.

friday.

15.00 & 16.00
Promenerar till stan och uträttar ärenden. Till exempel lämnar jag in en klänning hos skräddaren, köper en t-shirt jag tittat på, får lite elektronik lagad etc.

friday.

17.00
Hämtar upp Magnus på hans jobb för att åka hemåt tillsammans.

friday.

18.00
Vi hänger på Ica och handlar middag. Samt köper varsitt snacks för kvällen. Jag slog till på Bubbies, godaste glassen jag ätit serri.

friday.

19.00
Middag! Fredagstacos! Om! Nom!

friday.

20.00
Jag fortsätter korrekturläsa lite bok innan jag beger mig in i vardagsrummet och hänger med Magnus när han kollar på fotboll. Fotboll är så himla tråkigt tycker jag, men det är ju kul att äta godis och glass och ligga raklång i en soffa så det var en bra avslutning på min fredag ändå.

 

Translation. A photo an hour. Please read the captions in Google Translator.

(0)
(0)
(0)
13 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar