Annons
Annons

ett foto i timmen. söndag.


 


11.00
Går upp för att äta frukost. Nina åt pizza igår och jag frågar om jag kan få biten som är kvar till frukost. Det får jag! Pizza till frukost är något av det bästa. Till det äter jag ett löskokt ägg och ett glas citronvatten.

Annons


12.00
Ser ett avsnitt av Twin Peaks. Jag började titta för två veckor sedan och nu är jag fast. James är min favorit. Han är så himla söt.


13.00
Går och handlar godis på Economy Candy. Det gör jag nästan varje söndag, känns som en trevlig grej och sedan har man godis för resten av veckan.


Livet är för kort för att inte äta lite godis varje dag.


14.00
Handlar mat för veckan på Wholefoods. Det är en mataffär på två våningar som ligger ungefär tio minuters promenad från mig. Älskar att handla i fina mataffärer där frukterna är uppradade som pyramider och allt kött är ekologiskt. Jag fyndar exempelvis två majskolvar för en dollar.


15.00
Promenerar runt lite med riktning hemåt. Älska sommaren.


15.30
Hemma igen. Här är min innergård förresten. Den är ganska skranglig men fin på sitt eget vis.


16.00
Bloggar och sånt.


17.00
Äter en persika och tittar på mer Twin Peaks.


18.00
Börjar fundera på vad jag ska äta och plockar fram lite grejer.


19.00
Middag! Äter en laxburgare med dill och citron som jag köpte i mataffären och till det har jag majskolv, kapris och tomater.


20.00
Avslutar kvällen med en del av dagens godisköp samt en romantisk komedi med Renee Zellweger. Och det var min inte alltför händelserika söndag.
.


My sunday, one photo every every. Click ”in english” below FAQ to read it in google translator.

(0)
(0)
(0)
54 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar