Annons
Annons

ett foto i timmen. torsdag.


 

thursday

08.00
Går upp och äter frukost. Som vanligt, som alltid. Men gott!

thursday

09.00
Smink på, tröja på. Och jacka på, för det regnar därute :/

thursday

10.00
Färgar och klipper håret hos min frisör Gabbi på Bangerhead. Måste ju va extra fin för jag ska på extra fint bröllop snart där extrafina personer gifter sig! Har sådan satans visdomstandsvärk dock, sitter mest och stirrar hålögt ner i en skvallertidning. Enligt min app Timehop verkar jag få visdomstandvärk varje sensommar sedan runt 7 år tillbaka. Undrar vad det beror på.

Annons

thursday

12.00
Klarklippt. Kolaguldblond kan man väl säga att min hårfärg är? Väldigt nöjd med den.

thursday

12.30
Förflyttar mig från Östermalm till Vasastan. Gul är den finaste färgen på hus tycker jag, så det är fint att Stockholm är fullt av dom.

thursday

13.00
Har en terapisession. Pratar om kärlek och sånt där fint ni vet som i slutändan är det enda som betyder nåt i life.
Hallå förresten, måste bara få säga en sak och det är att en jättestor del av min barnångest (på tal om terapi) släppte efter att jag skrev om det i bloggen tidigare i somras och ni var så många som skrev så jäkla fint i kommentarsfältet. Tack för det. Alltså verkligen.

thursday

14.00
Går hemåt. Tydligen lite vindögd under paraplyet ^^

thursday

14.30
Handlar bibimbap på min lokala japanska lunchrestaurang, hämtar ut ett paket på posten samt möter upp en tjej som har min favorithalsduk som jag glömde på en efterfest i new york i våras! Mycket kan man hinna på en halvtimme.

thursday

15.00
Hemma. Äter lunchen (jag vet, sjukt sent) och svarar på mail. I paketet låg en asgullig bricka och ett världsfint brev från en bloggläsare. Tack för brickan och brevet <33333 Spana in fler av hennes grejer här vetja!

thursday

16.00
Tidsinställer lite blogginlägg och fotar av lite böcker jag läst för framtida bloggrecensioner.

thursday

17.00
Bestämmer att dagen får vara slut, har ju ändå tandvärk och då måste man vila. Knäpper upp översta kjolknappen och kollar på The Mindy Project. Alltså säsong 4 avsnitt 1, orkar ej när folk är sådär kära i varandra. :’) Men förutom det, måste jag bara säga, fy 17 vilken jäkla rövpojkvän (ursäkta) Danny är mot Mindy. Okej, nu har jag pratat klart om min serie som ingen annan kollar på.

thursday

19.30
Oj, glömde visst fota en timme, men nu är klockan i varje fall halv åtta och jag bakar en pizza. Hade nämligen lite pizzadeg i kylen som jag tog fram från frysen dagen innan.
Det blir en vit pizza med purjolök, schalottenlök, vitlök, zucchini, färskpotatis, buffelmozzarella, parmesan, salvia och tryffelsalt. Och sen lite basilika och creme fraiche-klickar när jag tog ut den ur ugnen.

thursday

20.30
Äter snacks i form av sega flygplan och rädisor och kollar på en ganska rolig komedi från 2000 om en hundutställning (<- trailer om du klickar, filmen finns på netflix). Sedan kommer Magnus hem och det var väl ungefär min torsdag.

 

Translation. One photo an hour, please click ”in english” to read the captions.

(0)
(0)
(0)
29 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE



 
 


Annons

Laddar