Annons
Annons

ett tvåtusennio på hundrasjuttio sidor.


 


Jag gör ju ett fotoalbum varje år som samlar ett helt år i taget. Eller det har i alla fall varit planen men jag har varit lite långsam. Men nu är jag på banan igen! Förra veckan damp hela 2009 ner. Jag tycker det känns viktigt att spara bilder analogt också. Så man inte tappar bort dem där ute bland alla ettor och nollor.

Annons


Jag gör böckerna på blurb.com. Man laddar ner ett program till datorn och sedan bestämmer man sida för sida vilken slags ordning man vill ha och så drar man bilderna och släpper i de tomma rutorna. Himla enkelt. En bok i landscape-format (lite större än ett A4, ni kan jämföra med bilden längst ner) med 170 sidor och hård pärm kostade 70 dollar inklusive frakt, alltså ungefär 400 kronor. Så fruktansvärt mycket billigare än tusen fotoalbum, framkallning och allt sånt. Dessutom finare. Himla värt. Jag fick hem boken på ungefär en vecka, så det kanske tar tre veckor om man vill ha den till Sverige skulle jag tippa på.
.

Vi tittar lite:
Man blir så himla glad av att bläddra i en bok där bara de bästa stunderna är samlade. Som en ungdomskapsel som jag kan sitta och titta i när jag är ett gammal skrutt och inte minns mer än det som var roligt.


Baksidan fick prydas med glittriga kassettband som jag hittade på en marknad i Marocko. Här kan ni se min tidigare bok för 2008.
.


I try to make a photo book every year with pictures through out the year. Here’s the one for 2009 that came in the mail last week. I do them at Blurb.com. A hard cover with 170 pages costed 70 dollars with shipment. So much cheaper then doing it the old fashioned way, and it looks nicer as well. Here’s the one I did for 2008.

(0)
(0)
75 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar