Annons
Annons

FAV MUSIC. JULY 2015.


 

tumblr_n2jdg95XNj1rqx86wo1_1280

Nu är juli slut och jag har som vanligt komponerat en lista med den musik jag har lyssnat på mest under de senaste 31 dagarna. Helt klart den månad jag har lyssnat minst på musik, mycket på grund av att jag bestämde mig för att lyssna på samtliga sommarprat. Det har jag dock inte gjort, men nästan alla!
Men lite musik blev det såklart också.

Annons

Ni hittar den här:

NIOTILLFEM. JULI 2015.

niotillfem

Fattar att första låten inte är för alla, men jag tycker texten är något av det sorgligaste och finaste jag hört. Tänker ibland att det är precis därför jag fastnade så hårt för sextiotalet där någon gång i tonåren och aldrig tröttnade: för att det låter oftast så glatt men texten är nästan alltid det motsatta.

 

past playlists:
january.
february.
march.
april.
maj.
june.

.
Translation. A playlist with the music I’ve been listening to the most in July HERE.

photo source.

(0)
(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar