Annons
Annons

fem dagar, fem outfits.


 

Låt oss ta en titt på hur jag har sett ut hela vardagsveckan från midjan och uppåt bakom min gardin! Eller kanske som Paow hade sagt när hon var femtonårig bloggare: dagens facelook.

monday

Man ser nästan i denna glansiga blick att det är måndag. Jag hade en tomatröd collegetröja från Asos och en Musse Pigg-scarf som jag köpte 21 december 2007. Jag vet detta för att jag har en blogg med ett jäkla arkiv, här är inlägget när den var nyinköpt.

Annons

tuesday

I tisdags bjöd jag in ett knippe vänner på middag hemma hos oss. Därför var jag lite finklädd med tröja och skjorta och några strån lösögonfransar. Plus finne på läppen. Kan rekommendera alla att byta ut sina läppbalsam från förra vintern, måste varit en halvkul bakteriehärd som ledde till den.

wednesday

I onsdags kom snön.

wednesday

Snöar det måste man ha mysiga kläder. Jag hade mjuk munktröja från Le Coq Sportif och mjuk t-shirt från H&M. Hjälpte nästan när man liksom brottades mot vinden utomhus.

thursday

I torsdags var snön borta. Jag hade femhundraelva saker att göra och bar ett av mina favoritplagg: en jeansklänning från Asos. Uppsatt hår för att jag inte orkade tvätta det.

friday

Igår hade jag en stickad (virkad?) piké från Gant Rugger och aslånga lösögonfransar. Och örhängen från Asos. Man måste ju vara lite extra piffig när man ska till London! Igår eftermiddag reste vi och nu är vi här. I London alltså. Så kul!

.

Translation. Five outfits. Monday – Friday.

(0)
(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar