Annons
Annons

festliga fredagslistan om fest 🍾


 

new years eve.
– Vilken är den roligaste fest du någonsin varit på?
Eh oj? Världens svåraste fråga?
Fem extra roliga kvällar jag kommer på spontant utan inbördes ordning:
Tärningslekskvällen
Halloween 2012
Nyårsafton 2014
Trettioårsfesten
Midsommarafton 2015

Annons

Men ärligt talat tycker jag nästan den senaste festen var bäst orimligt ofta. Är väldigt festpositivt inställd ☺️

– När var du riktigt full?
Riktigt full var förrförra helgen för då var jag ute till halv sex och då blir det ganska många enheter. I alla fall den gången.

– När gjorde du något pinsamt på fest?
Inget jag gör är pinsamt såklart.

Vilken är den peppigaste låten?
Vi kommer att dö samtidigt med Säkert kan jag ej sitta stilla till och så har det varit sedan 2007.

nerja
– Vad känner du dig snyggaste i?
Helsvart och kortkort.

– En riktigt kalasig bild tack!

Mini-techno-disco med fem personer på en brygga i skärgården runt morgontimmarna med glowsticks, rökbomber och musik ur en liten dator <3333

– Beskriv en perfekt fredag
Skrev såhär i bloggen 2013 och håller med om ALLT:

Vaknar klockan tio noll noll, hånglar, ligger, äter frukost (eggs benedict, grapefruktjuice, kaffe). Köper en klänning jag älskar, faktum är kanske att jag aldrig sett något liknande i mitt liv. Har picknick tills det blir kväll och alla har med sig hundar, går på hemmafest (gärna hos någon som fyller år), dansar i någons vardagsrum, dricker champagne, sjunger med till musik, hånglar, somnar aldrig.

nerja
– Vem är du på efterfest?
Den som kedjeröker i fönstret och talar EXTREMT intensivt med människor om saker som då känns livsviktiga men glömmer allt som sagt om det kommer på en låt jag gillar och dansar och skriksjunger med och vill höja hela tiden. Typ.
Går dock bara på efterfester när jag är singel om jag ska vara ärlig.

– Bästa walk of shamen du gjort?
Vet inte. Jag sover aldrig över hos killar, dom får sova hos mig. Tycker inte om att vakna upp i en lägenhet som inte är mitt hem i trassligt hår och utsmetat smink.

– Vad ska du göra i helgen?
Jag ska:
Gå på influencergalan ikväll i ny klänning som jag är den bästa klänning jag sett i hela mitt liv (för att knyta an till frågan tre våningar upp). Tar med mamma som min dejt <3 Imorgon ska jag på födelsedagsfest! Alla jag gillar kommer va där! Så kul!

🍾

Lista från Elsa med lite modifikation

(0)
(0)
(0)
22 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar