Annons
Annons

finbesök i paris.


 


I fredags landade ingen mindre än en av mina bästa vänner från New York i Paris, nämligen Mathieu! Asså! Han ska hälsa på mig i fyra dagar, den peppen! Dessutom är det hans allra första gång i Paris.


Vi firade genom att gå och äta flott lunch på Café de Flore, som jag bor ganska nära. Så här ser det ut där enligt bordsduken.

Annons


Jag har ju idiotsjukdomen virusinfektion i stämbanden så jag kan liksom bara äta mycket lena saker. Det blev löksoppa med tusen kilo ost, mycket gott.


Sedan gick vi på promenad.


Passerade en fin paraplyaffär.


Vi promenerade in i Jardin des Tuileries.


Finfint därinne tyckte Mathieu.


Och väldigt vårigt. I Paris har de vitt grus i nästan alla parker vilket gör att det känns soligt fastän det inte är det. Det borde man styra upp i mörka Sverige.


Jag var med också.


Hej hej våren.


Vårt mål var Colette, en drömmig affär som M såklart ville spana in.


Vi hittade en t-shirt till mig som Mathieu tyckte att jag under inga omständigheter kunde lämna kvar i butiken.


Sedan gick vi hem och sov lite och försökte vila bort jetlag och sjukdomar. Och så blev det kväll.


Vi gick till en italiensk restaurang för jag tänkte att pasta kunde vara snällt mot min hals.


Det var det. Gnocchi-gratäng med gorgonzola blev det och det var dödsgott. Sedan mötte Mathieu upp med andra kompisar och gick upptäckte Parisnatten medan jag gick hem och åt lakrits och tittade på Modern Family. Också fint i och för sig.
.


One of my best friend’s from New York arrived in Paris two days ago! So much fun. Me and Mathieu spent our first day with lunch at Cafe de Flore, a walk in the Tuileries garden, a visit at the Colette store and italian for dinner.

(0)
(0)
(0)
31 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar