Annons
Annons

first day in new york.


 

new york.

I lördags var det äntligen dags för New York. I och för sig bara fyra månader sedan jag var här, men varenda liten ven i kroppen skrek efter prick detta. Jag promenerade runt i West Village för mig själv och det var sommarvarmt i luften.

Annons

new york

Åt lunch på Ed’s Lobster Bar i Meatpacking. Lika bra att bränna av en lobster roll det första man gör tänkte jag. Med blåbärslemonad och en bok jag lånat av Nina.

new york.

Efter lunch och en sväng på Sephora där jag kirrade några hudproduktstips jag fått från er, mötte jag upp Miranda och Fabian och Milton för eftermiddagshäng på utesevering.

new york.

Milton fick egen stol vad annars.

new york.

Förutom när han satt i Fabians knä då. Vi drack cava och åt pommes frites innan det var dags att gå hem och göra sig fin för kvällen.

new york.

Vid sju mötte jag upp Rasmus, Janelle, Anton, Nina samt Christian och Linn (ej i bild) på en bar.

new york.

Hej Janelle!

new york.

Nina och hennes Anton ska vara i New York i tre månader i höst och vi bor tillsammans under den månad jag är här, som på den gamla goda tiden!

new york.

Vid halv nio var vårt bord på Mary’s Fish Camp redo för oss. Jag åt fish tacos och de flesta andra lobster rolls.

new york.

Efter maten gick vi in på första bästa bar för att fortsätta kvällen en liten stund till.

new york.

Fabian och Miranda kom förbi igen och köpte jättekonstiga shots i sprutor. Smakade som slushies ungefär.

new york.

Sedan kramade vi adjö till de som skulle upp tidigt och jobba på söndagen.

new york.

Jag, Fabian och Miranda satte oss på en bar som hade öppet någon timme till och när klockan slagit alltför mycket vinkade vi hejdå.
Klart slut med dag 1!
.

Translation. First day in New York was a Saturday. I walked around in West Village and Meatpacking District, had lobster rolls and met up with Fabian och Miranda for afternoon drinks. In the evening I had dinner with a group of friends at Mary’s Fish Camp. We finished the night at a bar close by.

(0)
(0)
(0)
20 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar