Annons
Annons

first day of spring.


 

first day of spring.

I söndags var det sextongradig vår i Stockholm och det var fantastiskt.
Precis som jag gjorde förra året bestämde jag mig för att filma min första riktiga vårdag.

first day of spring.

Den innehöll croissantfrukost, shopping på stan, kaffe i solen och spaghetti med min familj.
Spana in här:

Annons

(låten är the temptations – i want a love i can see. jag upptäckte att man kunde söka efter låtar på youtube, och så har de skrivit om man får använda dem eller inte. denna fick man använda i hela världen förutom tyskland, så sorry om det är några tyskar som vill kolla eller så)

.

Translation. Spring came to Stockholm two days ago! We celebrated with croissants, shopping and coffee in the sun. Later in the evening Magnus and I had dinner with my family at my favorite italian place. Check out the video.

(0)
(0)
(0)
46 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar