Annons
Annons

fluffiga hundar, taj mahal och patrick swayzes ryggmuskler.


 


source.

Fler fina fina saker ni hittade på förra veckan kommer här:


Jag ritade ett hjärta i en himla fin pojkes skrivblock
nästa dag lyfte han upp mig och bar mig hela vägen till lektionssalen
bara sådär

Annons


Jag går i skolan och det gör inte min pojkvän. Fast vi brukar sova tillsammans på vardagarna ändå, bara det att jag somnar mycket tidigare än han. Inatt vaknade jag till av att han ligger o klappar mig på huvudet och säger “jagälskardig-jagälskardig-jagälskardig” om och om igen. Mitt hjärta började blöda av kärlek


vi tog en promenad i solen igår. Jag visade honom en stor fotbollsplan som jag hade hittat. Jag villade bort oss men tillslut hittade vi dit och det var himla fint hela tiden.


Jag ska åka i samma bil i 6 timmar med han jag är kär i. Vi känner inte de andra i bilen så vi kommer nog sitta bredvid varandra.


Förra veckan skapades, så himla spontant, en cheerleading grupp i skolan och jag gick dit. Vi var fem personer och hade så fantastiskt roligt. I tisdags fick vi vårat första uppträdande, inte bara för skolan, utan för guif handbollsspelare och andra seriösa personer också. För någon som nästan bara köper second hand kläder, gör indiemusik och röstar på FI går cheerleading emot ganska mycket av det jag tror på, kan man tro.
Men jag känner mig så himla tuff när jag gör det. Känner mig som snyggaste highschool tjejen, som Quinn i glee. Känner mig så himla glad.


Jag spelade gamla gameqube-spel med min lillebror och sen fick jag kittla honom på magen utan att han blev arg.


Pojken jag gråtit över och längtat ihjäl mig efter januari-februari-mars skickade coldplays
-the scientist till mig i min spotify-inbox.


för första gången så pussade han mig när vi hälsade. inför alla vi känner. jag dog lite rakt där på plats och insåg att jag är så fruktansvärt kär i honom och så fruktansvärt lycklig. men samtidigt helt livrädd.


Jag köpte precis en stråhatt, en perfekt sådan dessutom! Mannen som ägde denne herrbutik var väldans rolig, hade ett måttband runt halsen och en vit fluffig hund i bakgrunden. Heja!


Jag såg min pojkvän gråta i lördags för första gången. Det var fina tårar, trots att dem var ledsna. Jag älskar honom mer än någonting annat.


I tisdags vaknade jag som vanligt och tänkte “idag äter jag max ett äpple.”. Och så blev det, tills jag valde att titta på det senaste avsnittet av älskade älskade Glee. Grät tills jag inte fick någon luft och kom plötsligt fram till att det här är ju helt knäppt. Varför leva på sisådär två äpplen om dagen om det enda man gör är att ligga på ett iskallt golv och hata sig själv. Så pang bom, bestämde jag mig för att nu ska jag bli frisk! Och vet du vad? Idag åt jag glass.


Jag vill hellre berätta om förra veckan, för då var jag i Indien och träffade en person som jag älskar men inte kan träffa så mycket. Förra torsdagen var jag vid Taj Mahal och satt på kall marmor och kramade hans mjuka bruna hand och på bussen tillbaka till Delhi spelade de högljudda bollywoodhits och vi hånglade så tyst vi kunde för puplic displays of affection är egentligen totalförbjudna i hela landet.


När jag var ledsen och pappa kom hem med den största nutellaburken han hittade i affären och Dirty Dancing till mig. Han vet nämligen att choklad och Patrick Swayzes ryggmuskler löser ungefär alla mina problem.


Någon på vår skola tycker att det är jätteroligt att tända eld på papperskorgar nu för tiden, så brandalarmet går flera gånger om dagen. Och jag skäms lite över att jag blir glad när det ringer, för det betyder att jag kanske får en glimt av hans mörkbruna kalufs i ett hav av elever som radar upp sig på fotbollsplanen.
.


The best things that happened to you guys last week. read it here.

(0)
(0)
(0)
60 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar