Annons
Annons

födelsedagsinlägg


 

Jag älskar födelsedagar! Det spelar ingen roll om det är någon annans eller min egen. Men imorrn (den tionde augusti) så är det min!
Michelle ska ta med mig ut på hemliga äventyr.
Jag kommer nog börja kvällen med några drinkar med byrån, sen träffa upp Michelle och hennes överraskning och sen mina amerikanska vänner.

Annons

Jag kommer vara full som en kastrull.
Men åh det får man när man fyller år!

Det här blir ett litet födelsedagsinlägg, jag har laddat upp hur jag såg ut den tionde augusti de senaste 5 åren.

2001 – jag fyller 17 år

min 17:e födelsedag spenderades på emmabodafestivalen. Jag var förälskad i en pojke med lång lugg och skorrande R. Vi lyssnade på David&theCitizens och han höll mig i handen. Jag var bland molnen och just då spelade det inte så stor roll att han var dumihuvudet. Mina vänner gav mig cigaretter och öl i present eftersom det inte fanns så mycket annat i närheten på en festivalplats.

2002 – jag fyller 18 år

min myndighetsfödelsedag inträffade på mitt landställe. Jag hade födelsedagsfest och det kom runt 40 personer.
Det var en fantastisk liten födelsedag med bubbel och kvart-i-tre-pizza.

2003 – jag fyller 19 år

min 19:e födelsedag (eller den firades 2 dagar innan som ni kan se) festades av på klubben Metropolis. Den innehöll en himla massa dans, hångel och söta vänner. Nathalie är damen på bilden.

2004 – jag fyller 20 år

På min 20:e födelsedag hade jag också fest på mitt landställe. En av presenterna var bland annat en Mister Rabbit från Vippe. 🙂 Men jag har typ inga foton från det här året för jag gick upp i vikt och trivdes inte alls med mig själv. Hittade dock en bild en månad senare från Metropolis. Den får duga.

2005 – jag fyller 21 år

på min 21:a födelsedag hade jag bara en liten middag med min familj och mina närmaste vänner.
På bilden syns Jonna, min dåvarande pojkvän Tobias, Nathalie och jag. Vi drack champagnedrinkar, åt kräftor och hallontårta. Dagen efter åkte jag till Emmabodafestivalen och Maja, Tove och Filip lät mig välja vad jag ville från överskottsbolaget som födelsedagspresent. Det blev en ljusblå bandare med högtalare man kunde flytta runt. Fantastiskt.

2006 – jag fyller 22 år

Förra året tillbringades på en karaokebar med massa kompisar och sedan klubben Trädgården.

Imorrn blir jag 23 yey
puss.

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar