Annons
Annons

före och efter ett frisörbesök.


 

i samarbete med Bangerhead.

before

Före och efter bilder är ju alltid kul! Så här såg jag ut i fredags morse innan jag gick till min frisör Gabbi på Bangerhead. Hade utväxt sedan augusti.
Ett lifehack-tips är att alltid ha rött läppstift när man går till frisören för då ser man inte så glåmig ut i frisörspegeln som alla vet är livets värsta spegel. Förutom omklädningsrummen på & Other Stories då.

Annons

after

Tadaa. Utväxt kirrad och topparna klippta. Ska ju spara långt om ni minns, så blev ingen rejäl pageklippning. Eller asså, det är ju fortfarande page egentligen men ni fattar.
Har ny ögonskuggepalett på dessa bilder btw. Urban Decay Naked smoky, fina färger men jäklar vad den smular när man applicerar.

christmas eve

Gabbi kallade min nya hårfärg eggnog vilket kändes ju helt perfekt i och med att dessa bilder togs på julafton. Drack ingen eggnog dock, borde verkligen ha gjort, gott ju : (

hair products

Fick produkter från Shu Uemura som ska va bra om man har torrt hår. Vill att det ska växa som satan nu så då måste man va gullig mot sitt hår.

christmas eve

Fint att va äggtoddy-blond. Även om jag fortfarande ser mig själv som rödhårig. Men det är jag ju klart inte när jag tittar på dessa bilder.

christmas eve

Var sjuk igår och idag är jag ännu sjukare. Katastrofalt att vara sjuk (och nysingel) den 25:e och få gruppmeddelanden på Facebook om var stan ska göras ikväll. Så himla sugen på att göra mig fin och dricka vin med mina kompisar. Får bli i framtiden. Ska bli så sinnessjukt frisk till imorgon är min plan.

 

I samarbete med Bangerhead.

 

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

 

Translation. New hair don’t care. Just fixed the roots and now I’m eggnog-blonde.

 

(0)
(0)
(0)
23 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar