Annons
Annons

four mirrors five outfits.


 

jag ger er fyra olika speglar, fem olika outfits:

-

Sista dagen i Frankrike lockade jag håret, drog på mig en scarf och åkte hem till Stockholm. Gillar denna frisyren väldigt mycket förresten, men nu har jag klippt av mig håret så det här blir nog sista bilden med den på ett tag.

Annons

-

Så här såg jag ut i måndags (tror jag det var) när jag satt och skrev på ett café. Lockarna satt i. Halsduken är från Dr Denim, den vita collegetröjan från Asos och jackan dögammal från Opening Ceremony.

-

I onsdags var jag helsvart och bar byxor. Jag och Magnus gick och åt middag på Urban Deli och köpte en stooor glasburk oliver hem. Jag hade inte packat upp min väska än heller, det är så tråkigt.

-

I torsdags hade jag extra bra ögonbrynsdag. Jag knäppte på mig en jeansskjorta och begav mig till Bangerhead för klipp&färg.

-

Och så här blev det. Rödare, kortare och med blondare slingor där fram.

Idag är det söndag (som ni vet..) och vi ska bege oss till Plantagen, köpa växter och skapa en jäkla grön drömvärld av vår balkong!!

.

Translation. Some outfits during the past week. The translator button on the blog is not working at the moment so read here in english. 

(0)
(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar