Annons
Annons

frågor del 2


 

Och här kommer del 2 av era frågor.
(OBS. Alla frågor som redan har ställts tar jag bort.)

marte
Hei Sandra, jeg vet ikke om noen har spurt deg om dette før, men: hvis du var et dyr- hvilket ville du være? Jeg ville vært en elefant.

Annons

Og: hva er din yndlingsfrokost?

svar:
om jag var ett djur skulle jag vilja vara ett lejon. De är de finaste djuren jag vet.
favoritfrukost: frallor! och bär bär bär.

lilla jag
Hej!
Jag är ”fusk-jätteblond” precis som du och brukar färga håret själv hemma, vilket jag fått för mig att du också gör? Vilken hårfärg använder du (alltså vilket märke och vilken nyans) och hur ofta färgar du utväxten? Behöver lite tips eftersom jag tycker att mitt hår blir mörkare igen så snabbt efter färgning.

svar:
nej nej nej. jag färgar håret på frisörsalong. Var sjätte vecka. först bleker vi min botten och sen lägger vi en jämn toning i hela håret.


florentine
1.Which kinds of girls do you admire/are you jealous of?
2.What is the thing about your self you like the best and are happy about? (One about your looks and one about your personality)
3. Where do you see yourself in ten years?

4. How would you like people to see you?
5. What is the most embarrassing thing you have ever done?
6.And at last: I’m thinking about dying my hair blond, a little like yours, I have never dyed it before so I’m a little nervous. Has the bleaching ruined you hair a lot? People say it does but your hair looks beautiful in pictures so it’s hard to tell! Which colour do you use? ☺


Svar:

1. Jag tycker det är fantastiskt med människor i överlag som är verbalt begåvade. som vinner alla diskussioner, som alltid har de rätta orden. fantastiskt.
2. Jag tycker om att jag är modig och inte rädd för att ta plats. Utseendemässigt gillar jag min ben, mina öron och mitt hår.
3. I princip samma sak som jag gör nu. Bara vuxnare och klokare.
4. Glad, outgoing och kanske lite konstig.
5. Massor. Minns inte.
6. Ja det kan förstöra håret. Man får chansa! Mitt hår mår bra men är ju givetvis inte i samma kvalité som när jag var rödhårig. Det tog sju timmar på salong för mig.
Jag gick från det här:

Till det här:

Har aldrig färgat håret själv och kan därför inte svara på vilken färg som används.

mist
1. vilken var ditt livs bästa kyss?
2. när blev du av med oskulden?

svar:
1. Jag har skrivit om mina fem mest romantiska ögonblick. Läs de här.
2. Jag var 17.

florentine
I forgot one thing! The hairblower-brush-round-thing you use every morning? Which brand is it and which model? 🙂

svar:
Det är världens äldsta, världens sämsta hairblower-brush-round-thing. jag måste uppdatera mig. gör det du också!


my
Jag måste skriva att du är lite utav min idol, eller iallfall förebild.
Jag jag har lite frågor om självförtroende och självkänsla.
Har du någonsin sviktande självkänsla? hur hanterar du det då?
Ibland när jag träffa människor känns det som jag har en press på mig att jag ska underhålla dom och ha massor att berätta, om och om jag inte har det så blir det pinsamt tyst, och jag blir elak mot mig själv å tycker att det endast är mitt fel. jag jobbar på min självkänsla varje dag.


svar:

Ja det har jag. Jag vet inte exakt hur jag hanterar det men antagligen på ett dåligt sätt för det hjälper inte. Vissa situationer mår man bara dåligt i. Du ska ju aldrig behöva känna att du ska vara ”underhållaren” i nya gäng. Det är ju meningen att alla ska ge och ta lika mycket i nya kretsar. Det är absolut inget fel att ta plats och det är härligt att du gör det. Men kom ihåg att tystnad beror inte på dig. Man kan öva på tystnad också. Sitta tyst i telefonen med en kompis eller bara härda ut en tystnad när du hamnar i de situationerna. Jag har övat på det. Det funkar. puss.


lola

Jag är 19, har inte haft en pojkvän och är oskuld, jag känner mig stressad men jag vill inte vara stressad! det känns onödigt. Har du några lugnande ord? 🙂

svar:
Förstår att det är svårt att inte känna sig stressad.
Vad jag tror man måste tänka är att till slut kommer det. Jag kan lova dig till hundratusenprocent att du inte kommer vara oskuld eller kärlekslös hela ditt liv.
Han kommer bara stå där en dag.
Den här scenen från Greys Anatomy förklarar det fint:


Jossan
Du är också som en liten sagofigur! 🙂
Här kommer lite frågor som säkert hundra andra kommer att fråga också. (;
1. Vilka är dina favoritbloggar?
2. Hur kom det sig att du började blogga? (Våga inte sluta!)
3. Vilken hårfärg har du egentligen?
4. Vad vill du göra och vart vill du bo i framtiden?
Bästa bloggen hittills, puss!

svar:
Tack!
1. har skrivit ett inlägg om det. Läs det här.
2. jag och min kompis hade tråkigt en dag för nästan 3 år sen.
såhär står det i mitt typ första inlägg:
”okej, nu kanske ni undrar hur idén till bloggen kom till?
både sandra o ea jobbar nio till fem på varsitt jobb – med två saker gemensamt – msn och tristess.
vad kan vara bättre än att starta en blogg kom ea på och fem minuter senare var idén verklig.
vår utråkighet blir istället intressant för andra – som kan läsas och förundras.”

hon slutade blogga sen. jag tog över 🙂
3. blondröd. strawberryblond har jag förstått. såhär:

4. i framtiden vill jag jobba med det jag gör nu, copywriter. Och jag vill bo i Stockholm också. Som jag gör nu. Men innan dess hoppas jag att jag har bott i New York några år. Men jag älskar Stockholm. Och jag ska väl vara kär också. Det kan nog bli fint.

Malin
Hur ”hittade” du dig själv? jag menar, du verkar ändå veta vem du är och vem/vad du vill bli. Hur kunde du komma fram till att du vill jobba med det du gör? Och hur kom du fram till att du ville ha den stilen som du har?

svar:
Har alltid velat skriva och alltid tyckt att reklam är kul. Copywriter kändes som ett naturligt steg.
Stilen som jag har nu växte fram genom de stilar jag haft som yngre. Jag följer verkligen bara magkänsla när jag shoppar. Men hela magen vrider sig när jag ser stora rosetter och vida kjolar! Vet inte varför ärligt talat. Det var aldrig något eftertänkt.

lune
Du skriver masse om hvordan magasinet Lula får deg til å kjenne deg, og hvilken følelse pene ting og fin musikk gir deg, og jeg må si at jeg får samme følelse av å lese bloggen din. Da jeg oppdaget den startet jeg på begynnelsen og fortsatte opp til i dag, og det er som å lese en bok hvor du blir kjempeglad i personene, bare at du aldri blir trist når den tar slutt, for den tar aldri slutt. Fantastisk.
Jeg vil ikke fornærme deg ved å spørre deg som dette, eller få det til å virke som at du har et problemfritt liv (ingen har det, og du legger heller ikke skjul på at du er som alle andre), men jeg lurer på om du har egenskapen til å overse slengbemerkninger, eller hvordan du takler dem. For eksempel hvis du skal ut på byen en kveld, har pyntet deg og føler deg bra, hvilken effekt har da en enkelt kjip bemerkning fra en full person på deg? Ødelegger det kvelden din?
Jeg har egentlig tusen ting jeg vil spørre deg om, men jeg velger å lese andres svar i stedet, det er like givende.

svar:
Jag tar inte illa upp överhuvudtaget. Fulla människor är ofta dumma i huvudet. Och fulla människor som har problem med mig är ännu mer dumma i huvudet. Jag är tillräckligt säker i mig själv att bara skratta åt det. Och det hoppas jag du är också! Det vore så oerhört onödigt att låta en kommentar från någon okänd ödelägga en kväll.
Och tack för de fina orden. kram


Jenny

Vet du om det finns något bra nätforum där folk som på olika sätt arbetar med media ”hänger” (och diskuterar saker som har med media/reklam att göra)?

svar:
www.resume.se och dagensmedia.se

matilda
hur var din första kyss? första riktiga kyss som räknas liksom

svar:
klumpig och ospännande.


lovisa

Om du någon gång känner att din garderob börjar bli lite full, kan du då tänka dig att hälften av dina plagg till mig?
Du har så vackra klänningar att jag blir avundsjuk!

svar:
haha. tack 🙂 jag kanske säljer de på bloggen då? men jag tror inte det. Har svårt att lämna ifrån mig vissa plagg..

honey h
Hej hur fixade du din layout? Tacksam för svar 🙂

svar:
jag kan en del html. men annars hjälpte tjejsajten mig med resten.

anna
Har du tips på några schyssta hårprodukter, billiga som dyra?

svar:
jag är skitdålig på att ta hand om mitt hår men gör en inpackning en gång i veckan. Den är från Kiehls och luktar cocos!
Annars använder jag silvershampoo två gånger i månaden, för att mitt vita hår inte ska gulna.
Shampoo och Balsam köper jag bara i min mataffär.

carolina
1. Du har läst genuskunskap va?
2. Var det svårt och mycket pluggande?
3. Vad var snittbetyget för att komma in?
4. Var det en intressant kurs?
(hoppas att det var du som hade läst den kursen nu, annars har jag blandat ihop. men men.)
5. Vad använder du för shampoo och balsam?
6. Gillar du The Essex Green?


svar:

1. japp!
2. universitetet är alltid mycket pluggande. men det var fantastiskt roligt och otroligt intressant.
3. snittbetyget var 19.8. Men jag hade inte så högt. Men om man började på kulturvetarlinjen, läste en termin där så hade man en automatisk fri plats på Genusvetenskap. Och jag ville så hemskt gärna göra det så jag gjorde så.
4. Världens bästa kurs!
5. Det som finns på mitt Vivo.
6. Japp!

sara
1. Om du bara fick äta en maträtt för resten av livet, vad skulle det vara då?
2. Vilken årstid gillar du mest? :*

svar:
1. Pasta! Tagliatelle med mozzarella, parmaskinka, soltorkade tomater och massor av olivolja. Yum.
2. Våren. Speciellt maj. :*

tanja
Hejsan ! Jag har fått jobb i New York i sommar ska vara där i tre månader.. och undrar om vad jag verkligen måste göra där (:


svar:

Skrivit en lång guide. Finns här!


ich
1. jag tycker att du ska berätta kärlekshistorien gällande dig å vinden. hur gick det till å på vilket sätt är han speciell? vilka sorters fjärilar handlar det om?
2. jag är nyinflyttad till stockholm å behöver alla tips jag kan få för att bli en helgjuten stockholmare. eller tja, iaf så jag vet vart jag ska ta mina skånska kompisar som kommer på besök nästa vecka på fika. vart är det mysigast å csn-ekonomi-vänligast? å vilket är det bästa indie-stället? tips på ställen i stockholm ja som man inte får missa helt enkelt.
3. puss!

svar:
1. Vi har ju inte varit ihop så länge. Typ tre veckor. Så jag vill inte svara så ingående på detta. Men han kysser mig hemskt mjukt, har vackra ögon och kan stå och krama mig flera minuter på en trottoar. Och sen har makalösa käkben.
2. du kommer nog gilla bondegatan. där finns massor av små second hand affärer och indiecafét nummer ett: String.
Nu går jag inte och klubbar på indieställen längre, känner mig lite för gammal bland alla små artonåringar med långa luggar. Men Babasonic på onsdagar då. Och Kanske Ace. Kolla med alltomstockholm.se
3. puss!

emmylou
1. hurdana bröllop vill du ha?
2.. vad heter dina syskon?
3. när ska du skaffa din prickig kanin? 😉

svar:
1. Fint att du skrev ”hurdana” som om jag ska gifta mig flera gånger! Jag vill ha ett bröllop där alla mina vänner ska känna att de kan komma dit i sina färggladaste kläder, bli hur fulla de vill och hångla i alla hörn. Och vi ska bara dricka champagne och äta bakelser och dansa tills det blir ny dag. Så vill jag ha mitt bröllop. Ingen kyrka, inga ordnade former. Utan spontana tal och lyckliga människor.
Och en pojke som jag aldrig aldrig vill leva utan.
2. Jack, Rickard och Gustaf. Styvsyster Mira.
3. När jag känner att jag kan ta hand om en. Hinner inte nu. För mycket jobb. För mycket fest.

anna
1. vad har du för relation till din pappa? du nämner honom nästan aldrig, speciellt i jämförelse med din mamma..
2. är din kompis joakim singel? å när ska du lotta ut fler kompis-hoop-up-fikor? 🙂

svar:
1. Jag har en okej relation med min pappa. Mina föräldrar skilde sig när jag var 7. Träffar min pappa några gånger om året. Han har en ny familj någonstans ute i Sverige. Vi har haft våra bråk men nu är det okej. Så som det kan vara med pappor.
2. Han är singel, men han vill inte bli utlottad på min blogg, jag har frågat!


therése
vilket är ditt favoritord?

svar:
trampdynor.


teresa
hur lyckas du få den perfekta pagen? Fönar du längst ner?

svar:
Japp jag fönar längst ner! Varje morgon. Om jag inte har uppsatt.


Lovisa

1. Om du bara fick klä dig i en färg resten av livet, vilken färg skulle det vara?
2. Hur många par skor har du?
3. Vilken är den finaste staden?
4. Vilken är den bästa bok du läst?
5. Vad ska man göra en tråkig söndag?

1. mörkblå.
2. oj jag vet inte. kanske 40.
3. Paris.
4. Silke av Alessandro Baricco.
5. Man ska ta en promenad med någon man tycker om att vara med! Sånt gör jag.

kevlarsjäl
vilken är den bästa konserten du någonsin varit på?

svar:
SJUKT svårt. Varit på så himla många. Adam Green på Popaganda 2003 var något speciellt. Håkan Hellström Hulstred 2001 också. Och Belle and Sebastian i Malmö 2002! Det var grejer det.

JESPER
Ah! En yrkessyster med ypperlig smak. Hamnade här när jag googlade efter recension på ”Extremely loud & incredibly close” som jag förälskade mig i för ett par timmar sen. Halvvägs igenom och bävar redan för att den ska ta slut. Den är redan så bra en bok kan bli utan att eleveras en nivå till ”viktig”. 🙂 När jag hunnit klart kommer jag tillbaka och läser (ännu) mer om dig. Hmm. Kanske. Det jag har sett redan är tillräckligt för att få en liten cybercrush. Kanske borde förse bloggen med varningslapp?

svar:
Vad härligt! tack 🙂


eli
har du någonsin/ofta idéångest i ditt jobb? att du inte har någon inspireration och inga idéer kommer? eller har du en strategi för hur man kan tänka fram idéer och kan köra mer på disciplin än inspiration om det är så, om du förstår hur jag menar? eller har du alltid lätt att komma på bra idéer?
hoppas du förstår hur jag menar, kanske lite abstrakt fråga.

svar:
Alltså jag jobbar ju med idéer och det vore helt hemskt om det inte kom något en dag. Än så länge fortsätter idéer att komma. Varje ny dag är ju en inspiration i sig självt. Sen läser jag mycket. Skönlitteratur. Det tror jag är bra.

elin
sandra, skulle inte du kunna visa upp alla dina (favorit)klänningar? 🙂

svar:
Det har jag gjort!
Lite ouppdaterad kanske. Men ändå.


anna

vad gör dig nervös?

svar:
Människor som ”bara kör på”. Som inte bryr sig om vad andra känner och tycker och inte märker om man blir ledsen. Alltså jag är ingen lättsårad person, men jag tycker inte om just den slags egocentrismen. Den är lite gubbig. Folk som inte lyssnar. Då blir jag nervös och vill inte vara där.


Jessica
vad gör man om man älskar någon alldeles för mycket så att hjärtat gör ont och nästan spricker?

svar:

Är det lycklig kärlek – krama honom ofta och länge. och pussa honom på kinderna! pojkar har alltid så mysiga kinder.
Är det olycklig – gråt. Det går över till slut.

Lina
har du testat droger?

svar:
Ja. Jag har rökt på.

sara
när du skaffade din blogg, tänkte du eller hade nån aning om att du skulle bli så populär?
och en fråga till, bästa namnet ever? typ, på allt!

svar:
Jag skaffade den i juni 2005, som man kan se på höger sidan av bloggen. Hade INGEN aning om att det skulle bli såhär stor.
Bästa namnet på typ allt? Oj! ”puss” kanske!

hanna
1. Favorit uteställen i Stockholm? (Gärna såna utan tre kilometers kö och flera hundra i inträde)
2. Favoritfik?
3. Din fullständiga utbildning? 🙂

svar:
1. Jag hänger på Riche och Berns. Och Spy Bar. Stureplansställena som inte kryllar av brats. Tyvärr är det oftast så att man måste känna typ vakten eller folk för att enkelt komma in på dessa ställen.
2. Saturnus.
3. Grundskola. Gymnasiet. 40 poäng på universitet. Berghs.


iammalin
Här kommer ”lite” frågr:
1.Vilken är din favoritaffär?
2. Vilket är ditt favoritgodis?
3. Hur många rosetter har du? 😉
4. Vad är din favoritlåt?
5. Vilken är din favoritfilm och din favoritbok?
6. Hur lyckas du alltid hitta kläder och sätta ihop så snygga outfits?
7. Jag är 14 år, kommer jag alltid vara osynlig för alla killar, kommer de alltid bara att se mina vänner?
8. Hur gammal var du när du blev kär för första gången?
9. Har du några syskon?
10. Kan du skriva mer om din garderob i din blogg, alla dina fina klänningar?! X)

svar:
1. Mrs H i Birger Jarls Passagen och Saker&Ting på sturegatan.
2. Violpistoler
3. Jättemånga!
4. Unhappy Birthday med The Smiths
5. Favoritfilm: Amelie från Montmartre och Life Aquatic. Favoritbok: Silke av Alessandro Baricco
6. Älskar kläder. Jag har på mig sånt jag tycker om. Följer min egen magkänsla.
7. Nej det kommer du inte. Inga killar tittade på mig när jag var 14 eller. Det kommer.
8. Jag var 9. Han gick i min klass.
9. Ja. Jättemånga. 4 stycken.
10. Ja jag gör ju det ibland. 🙂 Så fort jag kommer på nåt att skriva om!

oddity
1. Vilket är ditt bästa minne som barn?
2. Vilken är den roligaste/bästa festivalen du varit på? Och ska du på någon festival iår?

1. Min mamma.
2. Den roligaste festivalen jag varit på var Roskilde 2003. Det var fantastiskt väder hela tiden. Vi hittade på helt galna lekar och träffade massor av människor. Jag pussade på säkert massor av pojkar och om nätterna dansade vi genom gräset. På dagarna låg vi i hettan vid vårt tält och spelade gitarr och sjöng sånger.
Men nej jag är klarfestivalad för typ resten av livet. Kommer däremot säkert hänga lite på Popaganda om det blir av i år.

malin
hejhej sandra, du verkar ha ett sånt underbart liv. ungefär som tjejerna i sex and the city. så min fråga är, gillar du satc? och vad gillar/ogillar du för andra tv-program?

svar:

Jag älskar sex and the city och har sett alla program typ tusen gånger.
Andra program jag gillar är Pushing Daisies, Lost och Big Love. Till exempel. Det absoluta värsta program som någonsin funnits i tv-historien är ”2 och en halv män” med Charlie Sheen. Alla tjejer är korkade bimbos med stora bröst. Det borde bannlysas!!!

ellen
1. Vet du någon fin seconhand affär?
2. Vart kan man få tag på Lula tidningarna?
p.s du är den finaste männsika jag skådat.

svar:
1. Saker&Ting på sturegatan är världens bästa second hand affär.
2. Jag köper min Lula tidningar på PressStop.
ps. tack!


jossan
tycker du om jens lekman?
tycker du om anna järvinen?
tycker du om kate nash?
tycker du om juno?
tycker du om clueless?

svar:
ja.
ja.
ja.
ja.
ja.

frida
Hej Sandra!
Det finns en pojke på min skola med magiska ögon. Varje gång jag går förbi honom i korridoren får jag tusentals små fjärilar i magen och jag vet inte vad jag ska ta mig till! Jag har aldrig pratat med honom och jag vet inte om jag vågar heller för jag är så blyg!
Vad ska jag ska göra?
Kram.

svar:
Oj jag känner igen mig alltför väl och tänker därför inte skriva ”men gå fram och prata med pojken för 17”. Jag skulle aldrig vågat det heller nämligen. Det här är världens jobbigaste situation.
Såhär skulle jag göra:
Se vad han tycker om. Vad lyssnar han på för musik? Vilka fik går han till? Vad gör han efter skolan? Var där! Titta på honom och släpp inte blicken. Lär känna hans vänner.
En kompis till mig var kär i en flicka när vi gick i ettan i gymnasiet. Han vågade inte prata med henne. Så han la en lapp i hennes skåp ”hej. jag sitter bakom dig på franskan. kanske har du sett mig. jag ville bara fråga om jag får chans på dig. kryssa i här: ja. nej. kanske.
och på franskalektionen kom hon fram till honom och gav honom lappen med ett ikryssat ”ja”. hur fint är inte det?! men då måste man vara hemskt modig.
Men jag vet hur det känns att sitta i en skolmatsal med hans nacke brännande i ögonen. Och det ändå man vill är bara att lukta vid den. Lycka till vännen.


moa, anna å jonna
varför kallas vinden för vinden undrar vi!

svar:
å det är hemligt! men visst är det fint smeknamn?
Och återigen – jag har inte hittat på det!

Johanna
1. Hur många klänningar bor i din garderob?
2. Var ser du dig själv om tio år?
3. Har du några andra kreativa hobbys, förutom ditt arbete och din blogg?
4. Berätta någonting som du är bra på som inte dina läsare vet om.
5. Vad gör du om helgen när du inte är ute och dansar natten lång?
6. Om du skulle arrangera en romantisk kväll för din käresta, vad skulle ni göra då?
7. Om du hade möjligheten att bjuda över vem som helst på en fika, vem skulle det vara?
8. Har du några favoritregissörer?

svar:
1. Oj. Kanske 20? Kanske fler?
2. Fortfarande copywriter. Kanske ett barn men kanske heller inte. Kär.
3. Egentligen inte. Tycker ju om att skriva. Sen har jag min kamera med mig överallt. Men det är inte för att ta arty foton utan bara för att dokumentera mitt liv.
4. Jag är skitbra på att kyssas.
5. Jag äter godis och tittar på filmer. Och tar långa promenader.
6. Jag får ångest i magen av ord som ”romantiska kvällar” så jag skulle försöka göra den så lite på det sättet som möjligt. Kanske skulle vi gå på någon fin popkonsert för att sedan slinka in på ett litet mysigt ölhak och bli småfulla, ta en promenad över staden hamna på en hemmafest och sedan bara sitta i en soffa och hångla.
7. Kirsten Dunst, Chloé Sevigny och Zooey Deshanel. Vi skulle dricka te ihop och äta godis.
8. Wes Anderson


Hanna

Jag sitter i Spanien och har darfor inte alla tangenter, men hej! Hej sota lilla du!
1. Vad har du for klader nar du tranar?
2. Vilken ogonfarg tycker du ar finast pa killar?
3. Vad skulle du ta for sak om du skulle fa en present, vad som helst? (men en sak)
4. vad anvander du for svarta strumbyxor? jag vill ha heltackande men mina gar bara sonder?
5. vad var du pa for klubbar i berlin och var de bra?
puss

svar:
1. Jag har ett par puderrosa träningsbyxor som har kjol (!) från stella mccartney, oftast en grå t-shirt och träningsdojor från reebok.
2. gröna.
3. en överraskningsfest.
4. 100 denier från h&m
5. klubbarna jag gick på står i berlin-inlägget!
puss.

Karin
Vad har du för humor, Sandra? Jag tror jag läst det mesta i din blogg men kan inte minnas att du skrivit om något sånt skratt som aldrig tar slut. Vad tok-skrattar du åt? 🙂

svar:
jag tycker det är så himla roligt med folk som inte förstår att de skämtar. typ om man säger fel eller hör fel och förstår fel. jag vet inte. det är kul. men annars skrattar jag åt typ allt. verkliga historier om saker mina vänner varit med om. sånt.
jag tycker inte om snubbelhumor eller jackasshumor.


Marie
Vad tycker du om Woody Allen?

svar:
Gillar inte hans filmer. De ska ju vara fantastiska har jag hört att man ska tycka. Men det tycker inte jag.


Anna

Hur gammal var du när du förlorade oskulden och var du kär i den killen? 🙂
du behöver förstås inte svara!

svar:
Jag var 17 år och jag hade bara träffat honom en gång innan. Så jag var inte kär i honom utan kände honom knappt.
Jag tänkte bara att nu orkar jag inte vänta på att pojken jag är kär i ska bli kär i mig.


Kajsa
jo jag har för mig att du sagt att du inte kan franska, men ändå har du en fransk blogg (the cherry blossom girl) som en av dina favoritbloggar. liksom hur?


svar:

jag kan inte tala franska men jag har läst franska i 6 år. så jag förstår ju det.
men det hade ändå inte spelat någon roll för hon är fantastisk. det räcker med bilderna.

lovisa
Jo jag undrar vilken låt du känner att du måste dansa så fort du hör den. Att det liksom är omöjligt att stå still. Vilken låt älskar du att dansa dig galen till?

svar:
Håkan Hellströms – Kom igen Lena. Då kan jag inte stå still.

Matilda N
Tror du på kärlek vid första ögonkastet.

svar:
Ja.


Julie
Vad tycker du om filmen Amelie från Montmartre? om du har sett den. Puss.

svar:
Min favoritfilm. Den och Life Aquatic.


Nina
Har du någon gång varit deprimerad eller haft liknande problem? I så fall, hur tog du dig ur det? Kram

svar:
Nej inte deprimerad på det riktiga sättet. Jag har aldrig tagit piller eller skurit mig i armarna eller något sådant. Men jag har varit oerhört ledsen. Jag var ledsen i omgångar hela min tonår. Kände mig ensammast i världen.
Om jag kunde skulle jag börja om från början. Jag vill inte ha det här jävla skitlivet och jag kan inte ens ge bort det till någon för ingen skulle ändå vilja ha det.” Skrev jag i min dagbok när jag var kanske 16.
När jag och Tobias gjorde slut för ett år sen var jag nog så ledsen som jag aldrig varit i hela mitt liv. Jag vaknade och grät somnade och grät. Gick inte till skolan utan bara satt på en pall i mitt kök och skakade av gråt, kedjerökte cigaretter, slutade duscha. Och det tog så lång tid också! Jag grät periodvis i massor i över ett halvår. Men det gick över. Saker och ting tar ju tid.

Hanna
1. Din första kyss, vilken ålder och med vem?
2. Hur klädde du dig när du var yngre?
3. Gillar du tygskor?
4. Skulle du kunna tänka dig att dyka under vattnet?
5. Favoritparfym?
6. Är du allergisk mot något?
du är bäst.

svar:
Tack!
1. Hemligt. Varför? Därför.
2. Spice Girls-tjej i tidig tonår. Pandatjej i senare tonår.
3. Visst! Har ett par svarta. Och en miljard converseskor.
4. Nej jag har ingen lust med det. Det verkar läskigt.
5. Använder Marc Jacobs – Blush
6. Inte allergisk mot något. Eller jo. Mina ögon blir fem gånger så stora när jag gråter.

catwoman (nathalie)
hur mycket tycker du om mig från en skala 1-10?

svar:
100 000.


martina
berätta mer om vinden! hur gick det till?

svar:
Svaret står högre upp!

lina
Jag tycker att du är en underbar tjej, mycket klok och ”party tjej”. Rolig att umgås med helt enkelt. Undrar en miljon saker om dig. Men får inte plats med alla fågor i denna lilla ruta. Jag gör en sammanfattning.
1. Var står du politiskt?
2. Vad gör du helst en söndagskväll när det regnar?
3.Vilket slags smink andvänder du(jag använder ingenting, tänkte börja, behöver tips, även fast jag hatar denna fråga)
4. Jag vill överaska dig med ett paket, vart skickar jag detta (förstår om du inte ger ut din adredd, men jag kanske kan skicka den till ditt jobb?)
5. Raggnings tips vore roligt med.
Hundra rosa pussar till dig Sandra.

svar:
1. Rött.
2. Äter godis.
3. Först har jag en concealer från Elisabeth Arden. Sen har jag underlagskräm från Laura Mercier. Sen har jag puder från Chanel. Mascara från Loreal Architect. Eyeliner från Mac. Ljusbrun ögonskugga från Clinic. Ibland rosa rouge på kinderna. Mycket va?
4. Å vad härligt! Du kan skicka det till mitt jobb.
Garbergs
Stadsgården 6
Box 154 06
104 65 Stockholm

Märk paketet ”Till Sandra”
Pepp!
5. Jag är ju inte den som väntar på att bli uppraggad eftersom i princip alla i Sverige är rädda små möss. Man kan gå fram till en pojke och säga ”hej jag tycker du är hur söt som helst.” eller nåt sånt. Det brukar funka. Faktiskt.
Hundra rosa pussar tillbaks!

ettlinaa
Är hon älskar den hon hatar” verklig eller har du hittat på den? Älskar den novelen.

svar:
På låtsas. Skrev den när jag var 14.

anna
har du körkort?

svar:
Nej.


Kat
1.Vad gick du för linje på gymnasiet?
2. Har du något minne från din uppväxt som har påverkat dig mycket?
3. Vilket är ditt bästa/sämsta minne från 2007?
4. Om du fick ge ett råd till dig själv som 15-åring vad skulle det vara?
5. Blev väldigt inspirerad av berättelsen om ditt år på svenska skolan i London. Nu funderar jag själv på ett sådant år, men i Paris. Jag kan inte ett ord franska, men det står att man inte behöver kunna det, tycker du det låter korkat att åka dit?
6. Jag drömde att jag träffade dig inatt, du försökte tvinga i mig tvåhundra kanelbullar.

1. Sam-sam
2. Alla minnen påverkar en och formar en. Till exempel:
när mina föräldrar skildes, de som var var elaka mot mig i högstadiet, musiken, mina underbara vänner som alltid ställt upp, att jag spelade teater mycket när jag var liten, att mina föräldrar och andra vuxna alltid uppmuntrat mig till att skriva, olyckliga kärlekar. Sånt.
3. Sämsta: jag och Tobias gjorde slut. Bästa: Att jag var modig nog att ta mitt pick och pack och sticka till New York.
4. ”Gulliga sandra. Det blir bättre!”
5. Nej go for it!
6. oj! förlåt.

tilly
jag är så himla förtjust i dig och jag förstår nog egentligen inte att jag vågar skriva. men det hade varit så intressant att höra vad du har att säga om min fråga och jag känner att jag kan behöva ett svar (även fast det inte finns något rätt eller fel sådant)
– vad gör du för att peppa upp dig när du (om du) känner dig som en liten trasa?
varför jag frågar är nämnligen att,
jag är hopplöst förälskad i en pojke som bor vid järntorget. han har den finaste luggen och han skrollar fram sina r på gungande skånska att hela jag blir knäsvag (ska inte ens prata om hur bedårande hans skratt är)
saken är den att han är så himla smart. och berest. och smart. han läser till journalist och har alltid något klokt att säga. hans musikintresse är utan dess like och ja. du fattar nog poängen. och hela tiden omringas han utav de sötaste flickorna med perfekt lugg och finaste klänningarna att jag bara inte orkar. vad gör man om ens drömkille är för bra för en själv? han är verkligen för bra för mig och jag har inget att erbjuda honom. jag är inte smart, inte lika snygg och smal som hans fanclub och varje gång vi ses får jag ordbajseri och röker alltid för mycket.
nu skriver jag värsta klagokommenteren. det var inte meningen. men förstår du känslan? det är som värsta bitchinpms 24/7 och varför kan man bara må så bra av kärlek? jag är beroende.
– vad gör du när du känner dig sämst?
– vad ska man göra för att lyckas göra ett kragryck och sluta vara beroende av någon? hru tar man sig ur ngt sånt?
åh.
som om du satt på alla svar.
nu känner jag mig dum, men
du är ju alltid så bedårande
om inte du vet, vem vet?
förlåt.

svar:
gullis. en annan svarade några kommentarsinlägg under ditt. såhär skrev hon:
lisa
oj, nu såg jag att jag bara måste svara Tilly, föregående skrivare.
INGEN KILLE är för bra för dig! om någon tjej har en finare (i dina ögon) lugg så lovar jag dig att han älskar din näsa (eller lugg!) dubbelt så mycket
Han verkar vara världens sötaste kille och JUST DÄRFÖR! så förtjänar du honom. go for it, girl!

Exakt!
Men sen måste jag bara inflika att går han runt med världens fanclub kanske han inte är en så himla skön kille ändå. Pojkar har en tendens att bli lite uppblåsta av sånt. Men liksom, inget kommer hända om du inte vågar!
Här har jag skrivit ett inlägg om olycklig kärlek också. Läs det. kram. puss. och lycka till.


fashionz

Om du gick i skolan vad skulle du säga om två av dina vänner bara ville jobba med dig i skolan för att du skulle göra allt?

svar:
Säg till dem! Vad är det för fasoner! Så gör man väl inte.

lisa
hm.. det tar ett tag att gå igenom alla de föregående frågor och många har redan ställt frågor jag hade på gång.
1. vilket hårspray använder du?
2. ditt favoritband och eller artist?
3. vad äter du helst av allt i hela världen?
4. får väl också fråga; äter du hellre godis än att vara nyttig?
det var väl allt för mig..
men det känns som om jag har någon mer fråga som inte vill komma fram. typ. ;/

svar:
1. Proffs hårspray. Det är en rosa burk.
2. Älskar Adam Green. Smiths. Jonathan Richman.
3. Pasta.
4. Svar ja! Godis är bäst 🙂


bambi
What was your favourite outfit/toy/tv-program when you were child? Could you show us some pictures?

svar:
Jag hade alltid hattar vart jag än gick när jag var liten. Favoritprogram när jag var vädligt liten var Aktuellt. Hur sjukt är inte det? Jag skickade brev till dem och allt. Fick ett fint brev tillbaka med Aktuellt-klistermärken.
Har inga bilder nu tyvärr. De är hos min mamma.


sanna
Tja Sandra!
Tänkte bege mig ut på en liten upptäcksfärd till sommaren. Tänkte höra om du hade några grymma tips efter helgen i Berlin, rörande shopping och festligheter.
När jag ändå för ovanlighetens skull kommenterar får jag passa på att tacka så mycket för en grym och otroligt inspirerande blogg.

svar:
Tack! Alla tips jag har står i Berlin-inlägget. Har inga fler.


tigerlily

vad har du för ringsignal på din telifon?

svar:
Den här:

anna
Om du gick i Teknik med form och design som inriktning på gymnasiet, och skulle göra ett projektarbete på 160 timmar. Vad skulle du gjort för projekt?

svar:
eh. vet inte. förlåt..

moa
1, var du ett MVG barn i högstadiet?
2, började du följa med på fester i tidig ålder?
3, tips på hur man övertalar sin föräldrar till barnbidraget?
4, vad anser du viktigt hos en vän?
5, hur ser en dag i ditt liv ut?
6, hur lyckas du alltid vara/verka så lycklig?

svar:
1. jag pluggade som attan i sjuan och åttan och hade i princip mvg i allt. i nian gick det lite neråt men gick ändå ut med majoriteten MVG.
2. Jag var 15.
3. ”alla min kompisar får det!”
4. Att man kan lita på dem och att de har humor.
5. Jag går upp på morgonen, klär på mig och sminkar mig. Tar tunnelbanan till jobbet. Jobbar fram till 6 kanske om det inte är så mycket att göra. Åker hem, äter middag och träffar upp en kompis och kollar på film, fikar eller tar en öl. Åker hem, läser och släcker lampan runt midnatt.
6. Jag mår bra förtillfället. Jag har hittat det jobb jag vill jobba med. Jag bor i en fin liten lägenhet. Jag jobbar på att öva bort alla dumma komplexen. Jag har fantastiska vänner som är som jag är. Och jag har en underbar familj. Jag mår bra. Det är fint. Men dessutom skriver jag aldrig när jag mår dåligt på bloggen. Det är som min ensak.

emelie
ända sedan jag började läsa din blogg har jag fått för mig att du pratar franska. men det gör du kanske inte, eller?

svar:
Läst franska i 6 år i skolan. Var sämst i klassen. Pratar ytterst dålig skolfranska.

klara
finns det någon sport du skulle vilja testa?
typ skateboard eller tennis?

svar:

Sjukt dålig på sporter. Spelade tennis i tre år som yngre. Jag vill inte testa några sporter.

olivia
Om du skulle skaffa ett husdjur,
vad skullde hon/han heta?
vilket djur skulle det vara?
PS. Du är den finaste människa jag vet 🙂

svar:
Tack söta!
Jag vill ha en kanin eller en stor vit och lurvig hund. Den skulle heta ”Hunden”.


lisaj

1. vad är ditt favorit program?
2. och var gör du för reklam, alltså vilka gör du åt?
puss! ^^

svar:
1. Lost och Pushing Daisies.

3. Det är hemligt. Kanske visar jag någon dag.

sum
vad säger man till världens finaste främlingar?

svar:
Du är världens finaste främling.

chien
Jag glömde fråga:
vad var åldersgränserna på klubbarna i London som du gick på?:)

svar:
18 oftast. I alla fall på indieklubbarna. Men man kommer in ändå.


jessica

om man har världens finaste förhållande men känner att det blivit vardagslunk och den pirriga känslan i magen och alla världens vackraste fräknar har bleknat bort, ja vad gör man då? hur får man tillbaks magpirret?

svar:
Jag gjorde slut. Jag vet inte hur man får tillbaka magpirret. Jag vet inte.

marie
Bakar du? Om du gör det, vad bakar du helst?

svar:
Bakar inte! Men om jag gjorde det kanske jag hade bakat goda limpor med nötter i!


Maja Claesson

Hur mycket tycker du om mig på en skala 1 till 10?

svar:
Hundratusen!


rebecka

om du bara fick säga ett enda ord i resten av ditt liv och detta ordet skulle göra folk glada, vilket ord skulle du välja?

svar:
”Puss”

(återkommer med fler frågor och svar så fort jag hinner)

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar