Annons
Annons

frågor och svar 2007 vs 2017.


 

sunday

Underbaraclara gjorde en så rolig grej på sin blogg där hon svarade på frågor och svar hon fått 2007 tio år senare. Jag tänkte att jag skulle göra samma lika!

Har plockat några frågor och svar från en frågestund 2007.
Ha överseende med mitt gullifierande språk, det var en sådan tid och det växte ju tack och lov bort ganska fort. Mycket har ändrats och ibland har ingenting ändrats.

Annons

Fint.

Mot frågorna!

amsterdam
Hur lång är du?
2007: Jag är 164 cm lång (kort)

2017: Är faktiskt 162. När jag förnyade mitt pass runt 2009 mättes jag om och var tydligen två centimeter kortare än vad jag trodde 2007.

IMG_6198
Vilket parti röstar du på?
2007:  Jag röstade på Feministiskt Initiativ.

2017: Yes, har fortfarande röstat på FI i alla val hittills.

sunday
Känner du dig aldrig deppig? Du är ju alltid så glad!
2007: Jag vill inte att det här ska vara en ledsam blogg. Våren 2007 var den sorgligaste våren i hela mitt liv. Vissa dagar orkade jag inte ens gå ur sängen. Men det var inget som jag skrev om på bloggen. Det är för privat.

2017: Det känns som att nuförtiden förstår man att en bloggare än precis som vilken person som helst med toppar och dalar. 2007 fick jag ofta kritik för att romantisera livet och vara ”fejk”. I efterhand har jag tänkt på att det var rätt förminskande för det handlade ju snarare om att de livstilsbloggarna var duktiga fotografer och bra på storytelling.
Plus att jag var rätt öppen kring hur jag mådde redan då.
Om jag ska svara på frågan nu är jag glad ganska ofta och har nog ett positivt mindset till livet. Men mår också as ibland.

new york
Vilken är din favorit drink?
2007: Mojito och Bellini!

2017: Dricker sällan drinkar men gillar whisky sour, dark & stormy och kolsyrade gurkdrinkar!

moi
Vilka är dina drömmar med livet?
2007: Jag vill ge ut en bok. jag vill hitta min drömprins. Jag vill bo i en fin lägenhet och jag vill ha en liten luddig hund. Jag vill resa en massa och jag vill aldrig tappa bort mina vänner.

2017: Har varken hundar eller prinsar men böcker och lägenhet! Så win på den.

berlin
Är du avundsjuk på något/någon?
2007: Jag är avundsjuk på människor med tur i kärlek. Jag är så grymt dålig på sånt och lyckas alltid förälska mig i pojkar som inte vill ha mig.

2017: Gulligt gulligt svar. Förälskade mig sedan i män som blev förälskade i mig så det var ju tur. Även om jag inte är ihop med dom längre. Kan inte komma på att jag är avundsjuk på något just nu för tillfället. Folk som bor där det är mildare vinter typ…

cannes
Vad ska din barn heta?
2007: Decibel, Cesar och Didrik.

2017: De ska inte heta Decibel och Cesar. Men Didrik tycker jag fortfarande är fint. Men Betty Beijer 4 life.

new york
Vad tror du att du gör om 8 år?
2007: Om åtta år är jag 31 år. Då jobbar jag som copywriter, antagligen i Stockholm (kanske har bott utomlands i ett par år innan detta). Jag är inga barn men är rysligt kär i en pojke som jag har bestämt att jag ska leva lycklig med för alltid och alltid! Det låter väl bra?

2017: Nu har ju dom 8 åren varit! Som trettioettåring jobbade jag inte som copy utan som bloggare och författare (ännu bättre). Hade bott ett par år utomlands, hade inga barn och var väldigt kär i min dåvarande kille. Levde dock inte lycklig för alltid med honom men det är jag rätt glad över.
Så: bra jobbat känner jag!

new york
Vad är din drömgrej att göra, inte fred på jorden och inte att utrota aids/mord/våldtäkter/rasism osv utan mer personligt, för dig?
2007: Min drömgrej är att ge ut en kärleksroman. Det ska jag göra. En dag.

2017: Hurra jag gjorde det!

new york
Vilka egenskaper söker du efter i en vän?
2007: Just nu söker jag efter en komplett galen vän. Som tar med mig på
fasansfullt spännande äventyr och som aldrig stannar upp och tänker efter.
Men i överlag gillar jag personer med humor, dans i benen och som är lojala.
Illojala människor är inga bra vän-material.

2017: Kompletta galna och lojala vänner låter väl väldigt bra tycker jag även idag. Humor och dans i benen också. Jag instämmer med 23:åriga Sandra.

saturday
Något citat eller liknande du tycker om?
2007: Bara tama fåglar längtar, vilda flyger” – Diktonius

2017: :*) Var så 23 när jag var 23…

 

(0)
(0)
(0)
18 kommentarer | Translate
 


Annons

 
 


Annons

Laddar