Annons
Annons

frågor och svar om inredning, killar och ögonskuggor.


 


Alltså varifrån är den guldiga tesilen? Den var så himla fin!
→ Jag köpte den på The Kitchen i Gbg, här finns ett helt inlägg om den! : )

Sandra! Var kommer dina äggkoppar ifrån??? !!!
→  
Lagerhaus!
Fick ganska många frågor kring var grejer kom ifrån på mina bilder i detta inlägg så här kommer lite info:
BILD2 bild

Annons

Hej Sandra! Eftersom att du är kärleksgudinnan måste jag bara vända mig till dig. Jag vill träffa människor utanför mina egna gäng som jag redan har. Gärna killar, hehe. Jag vill lära mig nåt nytt liksom. Och gärna bli kär, tycker att det börjar bli på tiden.
Jag har flyttat till en ny stad i höstas och tänkt på att skaffa tinder jättelänge. Men alltså: jag vågar inte!!! Jag har ganska mycket issues med mitt utseende och är rädd för att
1) ingen ska matcha med mig 2) att de ska tycka att jag är ful/”mycket fulare/fetare än på bilden” om vi ses irl. Jag är jätterädd också för att bli nobbad. Jaa, jag vet att det händer men jag har liksom aldrig ens varit ihop med nån! Känns som att det tar hårdare då du vet. Känns läskigt att tänka att man skulle träffa nån och sen bara slutar de höra av sig eller så.
Jag är rädd för att bli sårad helt enkelt! Jag vet inte vad jag ska göra? Känns ju som att man inte kan gå runt och va rädd hela livet men… jag är det!!
Kära Sandra, va ska ja göra?

→ Kära du! Alltså, allt som känns läskigt är ju liksom läskigt innan man testat det. Sen när man väl har gjort det så inser man att det inte var så läskigt alls? Tycker detta kan appliceras på nästan allt! Därför tycker jag att du bara ska ladda ner Tinder. Och inte se det så mycket som någon slags utseendetävling, Tinder är ju mer som något slags mobilspel med killar i typ tänker jag? Känns som att man ska försöka ha en så lättsam inställning till denna app som man kan : ) Oavsett hur man ser ut här i världen så blir man nobbad ibland. Det har oftast inget med utseende att göra, utan mer att man inte var en toppenmatch helt enkelt. Herregud, jag har dumpat killar som sett ut som om de varit karvade ur någon slags dyr marmorskiva men de var ju astråkiga så varför skulle jag vilja va med dom. Livet är uppbyggt så att man blir sårad ibland. Tror inte riktigt går att slippa undan och jag tror att det kanske är bra. Man måste bli lite trasig ibland, för att växa och bli starkare och modigare och vettigare. Alla bra människor är lite tilltuffsade du vet? Det är ju dom som är de mest spännande personerna. Det är bara att kavla upp ärmarna och enjoy the ride för jag tror man måste våga. Om man inte vågar något så blir allt helt ljummet och inget särskilt och det måste väl ändå vara värre. Med dalar ingår även sjukt najsa toppar. Så värt!!
Och ps. Vi är många som har issues med våra utseenden, och majoriteten av dessa issues sitter ofta i en själv. Man kan inte gömma sig för livet. Du är panghet, glöm aldrig. Puss.


Hej Sandra! Jag har gått och kärat ner mig totalt i reklampostern med dig på för europarunt.se och skulle himla gärna vilja ha den på väggen. Om det inte är alldeles för knäppt. Älskar färgsättningen och hela retrostuket. Är det möjligt att beställa ett ex? Kram Elina
→ Hej! Va fint! Det är reklambyrån Sweet Creatives som har gjort annonserna, så jag skulle kontakta dom direkt! kram.

HALLÅ alla fina, på tal om detta lite då: vem har bra tips på bra och mysig porr? jag fattar inte vad man ska googla för att inte hamna på skitsidor?!
tack tack för hjälpen <3
→ Hej! Skickar denna fråga out there för jag har ingen aning heller men är också nyfiken.

Är det någon som vet vart det här citatet är från? (kan vara lite fel, men ungefär såhär går det:)
”saknar du mig än? fem minuter om dagen får du sakna mig, min älskade. inte mer.”
→ Någon som vet?

Sandra! Så fina väggar, är det en beige färg du har i sovrummet? Kram
→ Färgen heter Antikvit! kram.


Jag bara MÅSTE veta vilken ögonskugga det är du använder, aprikos/rosa. Den som du har på en av bilderna när du målar på läppstift här. Så himla fin! Var hittar jag den?
→ Jag har en ljusrosa längst in (den här) och sedan den här eller den här (minns inte vilken på denna bild men de är väldigt lika och använder båda) i aprikos!

Är också väldigt nyfiken på vad tofu-stället heter. Åker till Tokyo på måndag och är helt galen i tofu!
→ Hej! En guide kommer över Tokyo, men tills dess: Tofustället heter Sorano och här är en karta och lite info! kram.

Podden finns inte i Acast-appen!!
→ Hej! Nu har jag förstått det så att Acast har bara acast-appar, och vi är ju inte signade för Acast och finns därför inte i deras bibliotek. Du hittar oss i vanliga podcastappar som samlar alla sorters appar! Jag lyssnar via appen Podcaster kram.

tokyo.
Kan inte du visa hur du sätter upp ditt hår när du har hårband eller diadem mm? Det ser så fint ut på dig men när jag ska prova på mig själv blir det bara helt platt.
→ Hej! Absolut kan försöka göra en video. Tills dess kommer en snabb steg för steg:
1. Ha inte rent hår. Det är lättare att stajla lite smutsigt hår.
2. Tupera. Tupera håret som om du inte gjort något annat. När du känner dig klar så är du inte det. Tupera mer. Och efter det, tupera lite till.
3. Nu ser håret ut som ett råttbo. Kamma då överhåret som om du hade en comb over a la Donald Trump. Har du tuperat tillräckligt är det rätt lätt att stajla ihop det till en boll.
4. Fixera med hårspray och hårnålar.
5. På med hårband!

 

 

Translation. Q&A. Please read in Google Translator.

 

(0)
(0)
(0)
31 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar