Annons
Annons

frågor och svar. om kalaskläder, bästisar och karaoke.


 


Kan inte du berätta mer om dina bestick? Om de stora skedarna är liksom lite för breda för att få in i munnen eller om det går utmärkt? Om kniven är bra fastän de är så små? OSv. De är så himla fina men många frågor.. kram!
→  
Här kan den som missat läsa hela mitt bestick-inlägg. Jag kan verkligen rekommendera dessa bestick om man bestämmer sig för att man vill lägga lite mer pengar på det man äter med. Kniven är vass, skeden härlig för soppa och gaffeln världsfinast bara.

Annons

Obs är lite full just nu så ber om ursäkt för ev. stavfel. Iallafall, alltså för ca kanske typ 11(?) år sedan (obs som sagt full så kan ej räkna) när du var Antagligen på Sockerdricka så såg jag dig utanför Åhléns city och såg ut såhär : O
För jag var 16 och du var min största idol. Och så frågade du nån nisse om han hade tändare och han ba ”nä” och då såg jag min chans och smög fram och erbjöd dig min tändare och du såg glad ut. Och sen glömde jag bort dig lite och sen efter nåt år hittade jag din blogg och började läsa och jag är så glad att du har hängt med mig sen dess. Få saker i mitt liv har varit så närvarande som dina texter, knäppt va. Men fint liksom. Ville bara säga det.
Och plus en annan grej!!! Även ifall du inte går i giftastankar, skulle inte du kunna skapa en pinterest-(höll på att skriva pinstagram? lol)-board med skitfina bröllopsfester och klänningar och drinkar, platser, partytält, spellistor, mat osv? Känns som att många som hängt med dig länge inkl. jag har kommit till den tiden i våra liv och du har ju så jäkla bra smak och jag kan inte planera ett fint bröllop utan inspiration från dig. snääälla
→  Tyckte detta var så fint! Tack för tändarlånet. Sockerdrickatiden var en väldigt fin internettid. Ang bröllop kommer jag ju lätt göra detta när det är dags för mig att gifta mig, men känner inte riktigt att det är läge nu? Delvis hade det varit lite knäppt (magnus hade nog bara jaha börjar det bli dags nu eller?) och jag känner mig inte riktigt giftasredo ännu och har liksom inte bröllopsinspo i blodet just därför. Däremot tycker jag Nina gjorde en väldigt fin pinterestprofil när hon skulle gifta sig, jag hjälpte henne lite där också (obs extremt lite men ändå). Puss.

prada shoes.
Men skorna då? Vill se skorna, och var är dom från? (Ang denna outfit.)
→  
Skorna är ett par Pradaskor (se över) helt i svarta paljetter, med rosa sula och mary jane-knäppning. Jag köpte de för sex år sedan. De är väldigt fina fortfarande men extremt svåra att gå i, med sina tolv centimeters-klackar helt utan platå. Så jag har de mest i ootd : )

Hej Sandra! Jag stod intill din mamma i en matkö för inte allt så länge sedan. Cooolt. Det var länge sedan jag såg Michelle. Umgås ni fortfarande? Har hon stuckit på nya äventyr?
→  Yes hon är på nya äventyr! Bor i Nairobi i Kenya nuförtiden och startar upp ett företag. Kram.


Ville förresten berätta att jag läste häromdan att såna mobilskal som du har (det med små stjärnor och glitter som glider runt i vätska när en vänder på mobilen) innehåller syra och kan ge tredje gradens brännskador om de går sönder och hamnar på huden (vilket de tydligen ofta gör)! Så obehagligt! Speciellt med tanke på att många barn älskar de där skalen och kanske har dem i munnen??? Tänkte att det är bra att veta! Puss
→  Såg detta också och googlade det och tydligen ska det vara fejk-information. Så tror att det är lugna bananer. puss!

Hej Sandra och ni andra här! Jag behöver hjälp ASAP för jag håller på att gå sönder. Jag tror jag fått mitt hjärta kompiskrossat. Blev ledsen på en vän som börjat röka och skrev det lite försiktigt till honom. Han svarade inte och igår skrev jag igen, att jag skrev som jag gjorde för att jag bryr mig och att han kan prata med mig när som helst. Han läste, men svarade inte och jag får paniiiik. Han är min person, den som vet alla mina mörkaste hemligheter och är den första som får veta alla goda nyheter. Han är min person. Och jag är så rädd att jag förlorat honom. Han pratar inte med mig, så jag vet inte vad han tänker och känner, vill han inte ha mig i sitt liv mer? Behöver han en paus? Han vet att detta gör mig ledsen, han vet det. Varför gör han såhär? Jag har blivit tillsagd att ge honom tid av en snäll själ. Men jag har inte tid att gå runt och oroa mig och vara ledsen. Grät hela gårdagen och sov endast 5h pga grubblande och tårar. Jag kan inte förlora honom. Hur ska jag göra? Framförallt hur ska jag ta mig igenom denna sorg, känslan av att bli övergiven, känslan av att ha fått mitt hjärta krossat av den som betydde allt. Han är 16. Jag 17.
→  Hej finis. Jag tror inte att du ska gå runt och oroa dig för detta för mycket!! Du kommer inte förlora honom om han är din person. Om han nu blev irriterad över din kommentar så kanske han bara villl markera det. Alla gör det på olika sätt. Och visst hade det varit enklare om han faktiskt sa det. Men vissa är ju inte så. Var inte orolig, ni kommer hitta tillbaka till varandra, ganska jättesnart är jag helt säker på. Ge honom lite rum och hör sedan av dig om någon vecka eller något och be om ursäkt om du gjorde honom ledsen eller något, och förklara att det inte var med meningen och att du inte vill förlora honom. Det kommer bli bra, är prick bombsäker på detta. puss.

saturday with karaoke and too much beer.
Var SJUTTON kan man gå och sjunga karaoke vid kl 2 på natten?! Älskar att ni kör typ hemmakväll och sen ba ÄH! Vi drar på karaoke mitt i natten!
→  K Karaoke! Hurra!

Sandra! Jag ska på ett barnkalas för vuxna om en månad och behöver tips/inspiration på kläder. Jag tänker mig givetvis tillbaks till 90-talets barnkalas med hoops, chokers, lackskor osv. Men vad ska jag ha på mig för tygstycken? Vill vara klädd enligt tema, men samtidigt inte vara ”ful” (finns eventuellt en viss fin person på plats  ). Alltså: kläder på temat barnkalas. Hjälp mig snälla!
→  Jag tycker det låter helt toppen det du skriver, men lite beroende på hur ”ung man ska leka” för detta barnkalas : ) Jag hade nog smällt på mig en överdimensionerad rosett och kommit i någon blus än hoops och chokers, men det där bestämmer du!
Ang klädstycken tänker jag lite olika alternativ: färgglatt i blockfärger, hellånga småblommiga nittiotalsklänningar, stor collegetröja + färgglada tights, jeansväst, överdimensionerade kragar, solglasögon i håret som en ”frisyr”.
Här får du lite inspo från ett tidigt nittiotalsbarn, nämligen jag själv:
1995-1996.
when I was a little girl.
when I was a little girl.
when I was a little girl.
1993-1994.
1993-1994.

Heje <3 Du har så många fina skor, precis min stil, med tunga kängor och lätta joggisar. Men jag tycker ofta dom ”försvinner” lite i bilderna. Skulle du kanske vilja göra ett inlägg med alla skor du äger? Oh my, det vore en sån fin inspiration! Puss!
→  
Ja! Jag har faktiskt detta på min lista över bloggrejer jag ska göra. Så fort solen kommer tillbaka är det så mycket jag ska fotografera till er!

Blev typ chockad, äter du fisk? Tror jag aldrig har sett dig äta fisk mer än typ kräftor och räkor och sånt. Du lagar ju aldrig fisk?
→  
Haha, jo jag äter fisk! Jag lagar sällan fisk pga kan inte riktigt? Eller har liksom aldrig riktigt gjort så har det inte i mitt system. Magnus lagar fisk ibland. På restauranger beställer jag ganska sällan just fisk för tycker ganska ofta att den kombineras med så menlösa, okryddiga ingredienser. Fisk är halvkul typ tycker jag. Skaldjur är livet.

 

 

Translation. Answers to some of the recent questions. Please read in google translator.

(0)
(0)
(0)
10 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar