Annons
Annons

frågor och svar. om kärlek och relationer.


 

cap d'antibes

Det var ganska många frågor om kärlek, sex och feelings i frågestunden, så jag delar upp det i ett par inlägg! Här kommer första delen.


Hur är din och Luddes relation idag? Hörs ni ever?

▷ Min och Ludvigs relation är bra skulle jag säga. Skrev lite om det här. Vi följer varandra på insta, lajkar nåt ibland kanske. När jag och M gjorde slut hörde han av sig direkt och frågade om allt var okej med mig. Vilket jag tyckte var väldigt fint. Det är ju något speciellt med att ha varit ihop med någon. Man har känt varandra så himla väl, lite som att man är i samma gäng i livet på något vis, även om man aldrig ses. Känner så för både Tobias och Ludvig. Att jag skulle backa dom typ.
Stöter jag och L på varandra av slump är det trevligt, men det är inte så att vi liksom bokar in nåt om han är i stan eller så. Klassisk exrelation tror jag helt enkelt.

Annons


Är du svartsjuk i en relation? Eller om du dejtar eller har en crush, och om han börjar följa ”snygga tjejer” eller likear deras bilder? Blir du svartsjuk då? Är du stalkig på internet? Sorry för dåligt formulerad fråga, men du fattar.

▷ Hej! Jag fattar : ) Nej, jag är väldigt osvartsjuk i en relation. Det har alltid varit så, är rätt tacksam för det. Litar till hundra procent på att den jag är med vill vara med mig. Är ärligt nästan på gränsen till naiv i min icke-svartsjukhet. Däremot de gånger jag varit svartsjuk har det alltid visat sig stämma.

Om en kille jag träffade skulle börja följa ”snygga tjejer” och likea deras bilder skulle jag tycka det var rätt osexigt och barnsligt, ta upp det och säga typ ”lol, du vet att folk ser vad för konton du följer och like:ar?”. Jag känner däremot att detta problem inte riktigt uppstår om man träffar en vuxen person, eller?
Dejtar jag någon stalkar jag förstås sönder dom på internet i början, men det är ju snarare för att få ihop personen och för att man är nyfiken och inte för att hitta massa smuts. De flesta har ex och bagage, det är inget konstigt.


Har du någon kontakt med ditt ex?

▷ Nej. Har blockat honom överallt. Vet inte ens var han bor nuförtiden. Så skönt.


Hur läkt är ditt hjärta på en skala från 1 till 10?

▷ 10. Verkligen ärligt. Han har ingen plats i mitt hjärta sedan lång tid tillbaka. Känner ingenting när jag ser en bild på honom, minns knappt något från vår förhållande på ett sjukt sätt. Minns inte hur han pratade, var han betonade orden eller hur han rörde sig. Det är konstigt. Men bra.


Hej fina Sandra!

Som läsare har man mest plockat upp bitar av vad som hände mellan dig och M, min fråga är alltså om du tror att du någonsin kommer känna dig redo att skriva om det? <3
Ha en fin onsdag!!
▷ Hej hej! Grejen med det där break-upet var att det inte var något vanligt break-up. Det var (förutom de första tre månaderna) inte någon fråga om att komma över någon mer än att hantera känslan av att ha blivit totalt bestulen av att få reagera, och chocken av vem man sjutton levt med. Så många terapitimmar av att försöka lyfta sig själv ovan situation, rädslan av att vara okapabel att läsa tecken och välja fel kille igen. Det har varit flera nivåer av detta uppbrott, det här hänt och händer ännu obegripliga, obehagliga grejer som har lett till att jag helt behövt lägga locket på bloggmässigt kring detta. Jag önskar att jag kunde skriva mer, och vill ärligt det, men känner mig inte tillräckligt trygg för att kunna göra det.
Sorry för detta kryptiska?! Men en dag, lätt. Det är viktigt att få äga sin historia.


Har du varit förälskad i en tjej någon gång?

▷ Näpp.

▽ 
Ditt bästa ligg? Inga namn såklart men var det en pojkvän eller ej?

▷ Bästa ligget är med den man är kär i tycker jag.

▽ 
Hur gammal är den yngsta/äldsta personen som du har dejtat? (OBS fattar verkligen om du ej vill svara på detta 🙂 )

▷ Yngsta 11 år yngre, äldsta 11 år äldre. Yngsta var i somras, så då var jag 33 och han 22. Äldsta var när jag var 22 och han var 33. Har alltså aldrig dejtat nån över 35! Sjukt när jag tänker på det.

▽ 
Jag har en fråga som är svår att svara på, men undrar hur du skulle reflektera kring detta: om du träffade ditt livs kärlek, och den personen inte ville dricka/festa/gå ut, skulle du välja bort att dricka/festa/gå ut då? (Ok att göra det någon gång ibland)
 Jag tycker ändå det är viktigt att skilja på alkohol och fest! Skulle jag bli kär i en nykterist skulle det nog inte vara några problem, men skulle han bara vilja hänga hemma och inte gå ut och käka på restaurang, hänga i grupp med massa gulliga människor och besöka halvstökiga platser skulle det kanske bli problem. Jag har ett rätt stort socialt behov och jag tror det är ganska viktigt att den jag träffar också har det. Ärligt skiter i om han dricker eller inte, men hade tyckt det var megatråkigt om han bara ville hänga hemma.


Hallå!! Tips på hur man håller sexlivet levande i ett flerårigt förhållande???
  Prata prata prataaaa. Jag vet att det kan va lite läskigt i början, men det är så viktigt tror jag att avdramatisera sex och se det som ett behov precis som att äta och sova. Asså, får man inte ligga blir man ju en ganska jobbig person?? Om man pratar med varandra vad man gillar och hur man gillar det blir inte sex så himla mystiskt och då kan man ju göra det lite närsom liksom. Tror även på att hångla mycket i ett förhållande. Alltså INTE att pussas med stängd mun jämt och ständigt. Tungkysser man varandra dagligen är det klart att det leder till sex då och då. Så viktigt att liksom se sin partner, inte ta dom för givet och att de får känna att man tycker de är heta och söta. Och vice versa då såklart.
Avslutningsvis vill jag också säga att jag tror att väldigt många överdriver med hur ofta de ligger. Har man inte legat på några veckor när man varit ihop aslänge ska man fan inte få panik. Det är inget konstigt, allt i livet går upp och ner!


Okej, har alltid undrat! Du skriver ofta om hångel, gå ut och dansa och hångla exempel! Du har gett dina bästa hångeltips osv. Men vart sker själva hånglet? Blir det hångel på *lokal* eller undangömt?? Genuint nyfiken!!!

▷ Haha! Jag har no shame. Är man på klubb har jag inga problem att kyssas på ett dansgolv, en rökruta eller i en bar. Är killen mer blygis får man ju förflytta sig mer avsides… Obs snackar ej om händer under kläder och så nu, man får ju respektera de runt omkring en också.


Hur vet man att man ska göra slut?

▷ Svår fråga. Det är nog olika för alla. Jag brukar tänka att mår man oftare dåligt än bra är det inget gott tecken. Förhållanden ska lyfta och höja din livskvalité och är det inte så kanske man inte ska vara kvar. Däremot vet jag ju hur svårt det är att se såna här tecken, det är så lätt att hamna i vanor och mönster. Men känner man sig förbisedd, osedd och ensam: dra.


vem är Erik?

▷ En kille jag tycker är jävligt gullig.

 

(0)
(26)
(0)
24 kommentarer | Translate
 


Annons

 
 


Annons

Laddar