Annons
Annons

frågor och svar. om killar och kjolar och sånt där.


 

don't touch.

Åh, jag måste få råd av dig!
Hur ärlig ska man vara när man dejtar någon och hur mycket svår ska man spela? Jag orkar inte med den ångesten det innebär att inte veta och tänker att det är lika bra att vara ärlig. Samtidigt VET jag att man många ggr tjänar på att vara cool. Och chilla lite. Jag vet ju hur jag fungerar själv. Jag är 28 år, har gått igenom ett helvete med ett uppslitande uppbrott för 2 år sedan och sedan haft obra flörtar däremellan som har resulterat i hjärtesorg. Pallar inte att gå och vänta på att saker ska hända, därav att jag vill vara ärlig mot killen jag träffar nu. Men vill ej sabba något som skulle kunna bli bra. Detta tär så FRUKTANSVÄRT mycket på mig. Hjääääälp
Hej! Jag fattar. ”Spelet” och alla dess kringelkrokiga vägar är stressande. Jag förstår känslan att inte vilja bli sårad igen och därigenom försöka spela sval för att inte stå med hjärtat i två halvor några månader senare. Men av min erfarenhet är det just öppna kort som fungerar allra allra bäst. Att inte spela spelet, att säga: jag vill hångla med dig nu, eller; jag gillar dig nu så du vet.
Att vara tydlig och göra saker för att man själv vill dom underlättar otroligt mycket. Om man är modig och vågar detta det vill säga! Fattar också om man inte vågar, med mig kom det med åren.
Jag har så otroligt dåligt tålamod så jag orkar liksom inte vänta tre dagar med att höra av mig (om jag vill höra av mig), eller ”hålla på mig” för att det förväntas fastän jag vill ligga med nån snubbe på momangen. För mig har detta egentligen aldrig varit ett problem, snarare tvärtom – överlag gillar folk att förstå vad det är som händer. Och samtidigt så sållar man ut dom snubbsnubbiga douchebagsen som har föreställningar om hur tjejer ska vara.
Men med det sagt tror jag också på att inte spamma folk, men det gäller i alla relationer tror jag. Skickar någon mig 15 sms på raken (om man inte är mitt i en spännande konvo dvs) så gör det mig stressad och säkert irriterad också. Jag hör av mig när jag kan och vill, och vill inte att någon ringer mig 03 på natten eller smsar femtioelva ”varför svarar du inte?”.
Är man bara snäll och säger hur man känner kommer man ofta hur långt som helst. Oroa dig inte, det finns liksom inga hemliga regler, det räcker med att vara rätt rimlig bara.

Annons


Hej Sandra! Är i en liknande situation som du. Och jag undrar hur ni gjort med allt praktiskt sen det tog slut? Saker ni köpt ihop etc. Hur kommunicerar man om sådant när båda är så ledsna och det sista man vill är att diskutera vem som ska ta vad och mycket man är skyldig. Ps. Jag bor kvar, han flyttar.

Grejen är att det var min lägenhet och mycket av det i lägenheten hade jag köpt, så majoriteten av sakerna ägde liksom jag. De grejer som vi hade köpt tillsammans eller som vi båda tyckte väldigt mycket om pratade vi om. Ingen av oss ville bråka kring det här (det är ju bara grejer) så oftast löste det sig ganska enkelt. Dom saker han verkligen ville ha kunde han väl få tänkte jag, det är inte hela världen. Och han verkade känna samma med det jag kände.  Bråk om pengar och materiella ting ger mig så jävla mycket ångest och då backar jag hellre 9 av 10 gånger. Men självklart förstår jag att det är en helt annan grej om man inte tjänar så mycket, är student etc. Men i vårt fall ville jag bara att vårt förhållande inte skulle sluta i ett tjafs kring en pryl och tack och lov verkade han tycka likadant.
Men om jag får ge ett tips så tycker jag att ni kan ses hemma i lägenheten och helt enkelt bara prata kring hur ni känner med grejerna. Och är det något som verkligen känns viktigt för båda får man fundera ut en plan. Att en av er helt enkelt bara får grejen eller att man köper grejen av varandra eller så. Kommer bli bra, men jag tror inte på att man ska vara småaktig och att allt ska vara ”exakt lika”. Det är på något vis omöjligt och kommer antagligen sluta med bråk och det kanske är värre än att få den där sleven typ.

hej

tycker det vore så kul om du skulle göra typ ett *reacting-inlägg* på gamla outfits/saker du har gjort kanske? men främst kläder pga minst jobbigt för dig att utvärdera kanske, samt väldigt kul att läsa. som då vi tittade tillbaka på din stil och du ba ”ful kjol”, det var konstigt underhållande och vore kul att se en liten sammanfattning av dina finaste/fulaste plagg genom tiderna enligt dig. du äger, pusskram
Hej och puss! Jag får det här förslaget i kommentarsfältet lite då och då av olika personer, och jag håller med om att det vore ett roligt inlägg! Men alltså – och detta kanske låter helt sinnessjukt – jag kan typ inte göra det? Jag tänker att dåtida Sandra hade blivit så himla ledsen om hon vetat att framtida Sandra skulle hålla på så med henne. Jag har haft många olika stilar men alltid känt mig fin – även om jag kanske inte skulle klä mig så nu. Men jag respekterar att jag som typ 23åring gjorde det och jag vill inte ta det ifrån henne med ett helt inlägg som är att skratta och peka. Eh. Förstår om detta makes no sense. Men så är det i alla fall. : )

home.

Hej coola du!!
En snabb fråga? Var kommer ditt köksbord från?
Ska sätta mig och leta i ditt arkiv nu men du/någon annan som vet kanske hinner före.
Väldigt fint och fin(?) storlek.
Kramkram
Det är från Habitat men några år gammalt. Men Habitat har väldigt många fina grejer. Finns online och har en butik i Skrapan på söder.


Om du drar dig ner till Göteborg igen, så kan jag rekommendera Ramen-ya vid Linnéplatsen! De har flera urgoda tonkotsu-ramen!! Och jag vet att du inte gillar kylan, men jag är så avundsjuk på er snö!! Ni behöver inte ens julpynta, typ. Har du förresten några tips på julbord i Stockholm? Hoppas du har det fint <3 heja Sandra!

Tack för tips! Jag är ingen julbordstjej men jag har sett att många bloggare varit på julbord på Gamla Riksarkivet och tycker det ser så otroligt fint ut där! Café Operas julbord är också väldigt fint och anrikt liksom (men säkert ganska dyrt). De har en magisk efterrättsbuffé. Och Berns har ett asiatiskt julbord! Kanske svarade på denna fråga försent? Felåt isåfall.Sandra.
Jag kräver ett femtioelva mil långt kjol-inlägg.
Snälla??????
SJÄLVKLART har jag redan gjort ett sådant : ) Du hittar det här!

 

(0)
(0)
(0)
25 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar