Annons
Annons

från rödhårig till…


 

before.

Igår promenerade jag till Bangerhead för en redig make-over. Hade varken färgat eller klippt håret sedan april. Är ljusrödhårig av mig själv så utväxten syns knappt, vilket ändå är skönt. Hur som helst skulle det röda bort. Har planerat detta i månader men ville vänta tills sommaren var slut och ens nya färg inte skulle förstöras av medelhavssol och poolbad och sånt.

Annons

blonde.

Jättemånga timmar, tre blekningar, en slingning och ett gäng toningar senare var jag plötsligt blond! En guldblondig nyans som jag känner mig ganska så ovan i men tror ändå att jag gillar ganska mycket?

blonde.

Nu ska jag alltså ta mig an denna höst som blondie! Hur gulligt förresten att både Gustav och Elsa och jag blev blondiner under loppet av en månad? Så fint när man börjar tänka samma omedvetet för att man hänger så mycket med varandra. <3

blonde.

Det var fem år sedan som jag var blond. Då hade jag det i tre år innan jag vek mig för det röda igen. Vi får se hur lång tid det tar denna gång. Tror det kan bli bra det här, en liten höst i varje fall.

 

.

Translation. No more red hair for me this fall. Yesterday I went to the hair salon and now I’m blonde for a little while instead!

 

(0)
(0)
(0)
45 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar