Annons
Annons

från södermalm till meguro.


 

stockholm

Igår packade jag ner prick allt smink jag äger plus ett gäng kläder och lite annat i en resväska.

tokyo

Det var nämligen dags att dra till Tokyo! Alldeles ensam!

stockholm

Det var årets hittills finaste dag i Stockholm och vid halv tio var jag framme på Arlanda.

Annons

stockholm

I Japan ska man ju helst ge varandra presenter hela tiden så jag tänkte att jag skulle hitta någon svensk present till killen som jag hyr airbnb-läggan av. Det fick bli tjusiga geléhallon.

tokyo

Två böcker till mig själv också. Snart klar med ena redan.

tokyo

Jag åkte Lufthansas nya Premium Economy-klass! Alltså extra stora säten, mat på porslin och annat flott som necessärer med toalettartiklar och apelsinjuice när man steg på planet. Lufthansa hörde av sig och frågade om jag ville prova deras nya Premium Economy nu när jag skulle till Tokyo och det ville jag ju såklart. Kan verkligen rekommendera att uppgradera ett sånt här lagom steg när man ska åka långt. Kostar inte särskilt mycket mer men är en enorm skillnad.

tokyo

Till middag åt jag wasabinudlar och japansk curry med jasminris. Och ett glas prosecco på det. Efter lite bokläsning och en poddlyssning sov jag sju timmar i sträck (!) och vaknade in time för landning. Sjukt smidig resa alltså.

tokyo

Killen som jag hyr airbnb-läggan av hämtade upp mig på flygplatsen! Väldigt snällt och gulligt.

tokyo

Efter att han visat mig hur allt fungerade i lägenheten bjöd han mig på lunch (!). Jag åt grön kokosmjölksoppa med grönsaker.

tokyo

Sedan hjälpte han mig att skaffa tunnelbanekort. Så himla snäll person alltså.

tokyo

Nu sitter jag här i lägenheten jag hyr (som förövrigt är så liten att det typ är ett skämt. Känns lite som att jag är i ett fängelse. Men man kanske vänjer sig. Gudars).

Är trött och nervös och lite oroad hur jag ska klara mig. Är så dålig på att vara ensam på platser där jag inte hittar och ändå envisas jag med att sätta mig i dessa situationer.. Jag har ju någon slags teori om att man måste göra allt som är läskigt för det är då man hamnar i de allra bästa ögonblicken. Förhoppningsvis har jag rätt.
Men också – Tokyo! Shit pommes! Imorrn ska jag ut och upptäcka staden.

 

(detta inlägg är ju delvis i samarbete med Lufthansa i och med att de gav mig flygresan!)

 

Translation. Yesterday I packed my bags, went to the airport, took a plane (flew Lufthansa Premium Economy) and arrived in Tokyo this morning. I’m staying in a little flat in Meguro and am currently a little bit nervous about how this month will be.

(0)
(0)
(0)
50 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar