Annons
Annons

fredag extra allt.


 

friday.

Min fredag började med att jag bestämde mig för att bjuda Magnus på finfrukost på Nytorget 6 för att han är min gulligaste person.

friday.

Här är han.

friday.

Och här är jag.

friday.

Magnus åt croissant och bröd med parmaskinka och gruyereost och jag åt ett kokt ägg + en avokadomacka. Gott.

Annons

friday.

Efter maten gick jag hem och jobbade.

friday.

Vid tio promenerade jag in mot stan för att spela in in en grej som jag har skrivit. Kan berätta mer ganska så snart, men känns himla roligt i varje fall. Sedan köpte jag även en stor stor matta till vårt vardagsrum!

friday.

Sedan blev det dags för lunch och jag och min mamma sågs på en solig uteservering.

friday.

Milla var med och hade egen stol förstås.

friday.

Vi åt koreansk biffsallad.

friday.

Efter maten gick jag hem. Passerade körsbärsträden och de var fortfarande sockervaddsfluffiga. Några dagar senare hade de nästan blommat ut.

friday.

Jag fixade grejer på datorn och gjorde mig i ordning litegrann för kvällen.

friday.

Sedan drack jag och Lisen ett glas vin på Nytorget 6 (andra hänget där för dagen). Lisen har hand om Nattskiftet som är en himla bra och viktig organisation. Vi smidde planer.

friday.

Efter vinet mötte jag upp Nina på Delimundo för ceviche. Sjukt förresten att jag åt alla mina mål ute den här dagen. Nina har ju läst mitt första utkast på mitt nya bokmanus. Hon gav massa bra feedback och av mig fick hon mat och vin i gengäld ^^

friday.

Vi avslutade kvällen i mitt kök tillsammans med Anton och hans kompis. Prick klockan tolv släckte jag lampan efter en ganska så händelserik dag om jag får säga det själv.

 .

Translation. My Friday: fancy Friday breakfast with Magnus, working from home, lunch with mom, some more work, wine with Lisen and ceviche dinner and wine with Nina.

(0)
(0)
(0)
8 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar