Annons
Annons

fredag, lördag, söndag: ny frisyr, en stickling och glass.


 

april

Nu är det dags att följa med mig på min helg genom mobilen igen.
Börjar ni tröttna på att jag aldrig tar med systemkameran ut? Det är som det är, jag prioriterar att vara vanlismänniska än bloggare på helgen för tillfället. : ) Vi har ju kul ändå visst??
Såg ut såhär på fredagsmorgonen.

Annons

april

Jag hoppade på tunnelbanan och tog mig till Bangerhead för att klippa mig. Har ny frisör för min gamla har rest till Mexiko och stannar tills hon tröttnar, så jävla rätt. Min nya heter Jennifer och var svingullig.

april

Var såhär fin tre timmar senare.

april

Jag tog en promenad, åt en lunch, fyllde på hemma med gott rödvin från Systemet och annat sånt man gör om man inte har lust att jobba en fredagseftermiddag. Sedan tog jag en stickling under armen och begav mig hem till Viktor och Siri på aw. Mer aw hemma hos folk! Så himla trevligt.

april

På kvällen var jag bjuden hem till Elsa på fancy middag med rödbetsburgare och bea och citronsorbet till efterrätt. Sjukt gott.

april

Sedan blev det lördag. Jag hade jeans, känns alltid som ett litet event pga har det kanske en gång i månaden.

april

Fixade runt hemma, vattnade blommor, lyssnade på musik etc.

april

Gjorde en pico de gallo till lunch.

april

Och så var det dags att bege sig ut.

april

Jag var gäst i webbserien Finkel och drack cava. Kan ses här.

april

Sedan promenerade jag till Östermalm för att bjuda en favvis på födelsedagsmiddag på Broms! Ett litet torn av presenter ska man få då.

april

Mmm bakat ägg med svampbuljong och tryffel.

april

Efter middagen gick vi hem till Alexandra och så hade hon hemmafest. Vi satt på golvet, drack rödvin ur plastmuggar och dansade till Backstreet Boys. Sånt man ska göra på hemmafester.

april

Dagen efter lagade jag min bästa helgfrukosträtt: frukost-tacos. Med tomater, salladslök, koriander, stekt ägg, lime, habanerosås, granatäpple och creme fraiche.

april

Efter det var det dags att lämna hemmet igen.

april

Jag och Jenny tog en promenad längs med Årstaviken, drack kaffe och åt glass. Jag åt den nya minion-glassen med banansmak. Den var god, ät den.

april

På kvällen åt jag middag hemma hos min mormor. Små löjromstoast samt kycklingpasta. Promenerade hemåt vid niotiden i skinnjacka och frös inte ens lite. Så fint.

 

(0)
(0)
(0)
26 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar