Annons
Annons

fredag och lördag: fyllepodd, kantarellpizza och glowsticks.


 

weekend

Låt oss riva av min helg såhär på eftermiddagskvisten. Den började här en fredagsmorgon bakom min gardin. Fiskartröja från AA och scarf gammal som gatan. Alltså typ faktiskt, tror min mamma eller pappa hade den på sjuttiotalet. Om jag minns rätt. Har en låda full med snusnäsdukar i min garderob utan att egentligen aldrig köpa nån. Det är som att det smyger in en hemlig scarf-fe i mitt hem och fyller på den ibland.

Annons

weekend

Jag promenerade in till stan och fick banana skids av Anitha Schulman och Sanna Lundell. Så snällt!
Utöver det var jag även gäst i deras podd Fyllepodden, som ni kan se av hörlurar-märket i mitt hår : )
Vi talade om alkohol och den är ute om några veckor, säger till då.

weekend

Sen gick jag hem igen. Gjorde en av mina vanligaste lunchrätter: tortillas med grejer i som jag hade hemma. Plus superstark habanerosås förstås.

weekend

När jag satt och åt fick jag ett sjukt bud av Estelle & Thild med typ allt de har i sminkväg. Har rouge för en armé nu.

weekend

Jobbade hemifrån resten av dagen från min säng. Ibland är det enklare att svara på svåra mail om man ligger raklång.

weekend

På kvällen åt jag middag och drack rödpang på min kvartersbar Vina. Beställde boquerones men vette 17 om detta kan kallas för boquerones?? Mest ansjovis i en burk typ? Älskar dock Vina ändå mer än livet obs

weekend

Dagen efter var det lördag och jag vattnade mina blommor och frostade av min frys. Monsteran hade fått ett nytt bebisblad! Heja heja monsteran. Frysen gick asdåligt att frosta av btw, får fortsätta senare i veckan.

weekend

Gjorde mig fin för kvällen när eftermiddagen kom.

weekend

Och så gick jag till Bananas för att äta middag med ett finfint gäng. Nina, Jenny, Sara, Bisse i bild.

weekend

Jag åt kantarellpizzan. Den var guld.

weekend

Efter middagen åkte vi till Aspudden på hemmafest hos Helena och Niclas. Helena fyllde 30! Här är Niclas.

weekend

Vi fick glowsticks och cava, en ultimat kombo.

weekend

Det bästa med mina kompisar är att de alltid vill sitta på golvet <3 Minglade lite, dansade lite, fyllde på min arm med glowsticks med mera.

Sen åkte jag hem! På söndagen vilade jag och åt bullar. Tack för vecka 38-helgen.

(0)
(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar