Annons
Annons

fredag på bokmässan: kärlek och tequila.


 

bokmässan

I fredags var det Bokmässa i Göteborg. Jag steg upp supermegatidigt för att vara med på ett frukostseminarium med lite författare och lite litteraturbloggare.

bokmässan

Sedan flöt dagen på med flera olika seminarier. Jag hade bland annat ett med Sara Ohlsson och David Wiberg lett av Tara Moshizi. Vi pratade om olycklig kärlek. Hur lyxigt att sitta på en scen och prata om kärlek?

Annons

bokmässan

Signerade böcker gjorde jag också.

bokmässan

Ja, och så kom kvällen helt plötsligt. Fredagskvällen! Jag korkade upp en piccoloflaska rödvin från minibaren och drack den till peppig musik och denna utsikt från mitt hotellrum.

bokmässan

Kletade på mig lite läppstift.

bokmässan

Och så mötte jag upp Siri för att tillsammans promenera hela vägen till Haga. Hon är aktuell med kokboken Ett stekt ägg är också middag. Har följt henne på insta typ 4-evs, så det var himla fint att hänga IRL!

bokmässan

Vi gick till Tacos & Tequila, satte upp oss på listan och hängde sedan på uteserveringen och drack Corona.

bokmässan

Siri hade pizza-örhänge.

bokmässan

Efter en timme var vårt bord klart! Vi åt middag med Patrik och hans flickvän Linnéa.

bokmässan

Fint ställe ju, Tacos & Tequila. Och gott!! Jag åt en ceviche på lax, avokado, grapefrukt, chili och lime m.m. samt majs med massssssa manchego.

bokmässan

Efter middag + cava var vi peppade på mer cava. Vi åkte till Park Lane och hängde i baren med allt annat branschfolk och författare från Bokmässan.

bokmässan

Efter det styrde vi mot tidskriften Gläntans fest. Där hängde vi till exempel med Tone, bokmässans topp tre coolaste person tycker jag.

bokmässan

Sedan dansade vi och tog selfies på toaletten innan vi ramlade hem runt ett-tiden. Typiskt bra fredag.

Dagen efter var min sista dag på Bokmässan men då lämnade jag kameran på hotellrummet. Den dagen tog i alla fall min bok SLUT på Bokmässan. Så knäppt och kul. Puss!

 

Translation. Friday at the Gothenburg Book Fair. Please read the captions by choosing English below my blog header.

(0)
(0)
(0)
10 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar