Annons
Annons

friday, saturday and sunday.


 

Här kommer mina eminenta helg-upptåg genom lite mobilkamerabilder.

Fredagen började med kanelbullens dag och jag fick hem ett kanelbullebud med hur många rosa bullar som helst. Fint var det att de även skrivit in titeln till min bok på tallriksbrevet som följde med : )

Annons

På eftermiddagen promenerade jag in till stan och träffade Michelle som ni vet. En av de fina grejerna med att bo på Söder är att passera Gamla Stan när man går in till stan.

Fira-att-fredagskvällen-har-börjat-öl.

Vid åttatiden gick jag på oktoberfest på Vassa Eggen med Elsa, Ulrika och Devi. Elsa hade en oktoberfestklänning på sig (helt utan mening det bara råkade vara så, typiskt elsa) så vi fick jättemånga shots gratis! Typ en halv miljon stycken.

Efter oktoberfesten gick jag till Riche med Joakim och hängde omkring tills det var dags att gå hem.

På lördagen hade vi stora-gå-på-stan-dagen. Först spanade vi in Vintage Vinden och provade en jäkla massa kappor från 40-70talet. Till exempel den här korta jackan med låtsaspäls-krage. Fanns i alla våra storlekar, vilket såklart förevigades. Jag var dock den enda som köpte den, kan visa bättre bild sen!

Sedan gick vi till NK och köpte krämer och godis och tandkrämer och hårgrejer och allt möjligt jox. Här visar Gustav hur man ska göra med någon hudkräm <3.

Efter shoppingen gick vi till Berns och satt på uteservering igen (man måste ju passa på).

Där satt vi i timmar tills det började spöregna.

På kvällen fyllde Sara år och då var vi på hemmafest och sjöng högt högt för henne, drack rödvin och hängde i köket.

Helgen avslutades med pizzadejt på Ciao Ciao. Jag åt denna drömmen utan tomatsås men med desto mer mozzarellaost, körsbärstomater, parmesan, pinjenötter, rödlök, olivolja, basilika och bresaola.

Det var det hela! Några av bilderna har jag snott av dessa personer:
Michelle, Gustav, Ulrika.

Translation My lovely weekend through my iphone!

(0)
(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar