Annons
Annons

fyra frukostar åtta mackor.


 

Vill ni veta vad jag ätit till frukost de senaste dagarna?
Inte?
Nähä, det får ni veta ändå.
Jag älskar knäckebröd så här kommer en knäckebrödsfest.

sunday.

I söndags innan jag gick på långpromenad festade jag till på en macka med mozzarella och basilika och en macka med kräftost. Skrev en ode till kräftosten för några år sedan när jag upptäckte den. Som vanligt ett löskokt ägg och te till det hela.

Annons

monday

På måndagen blev det en knäckebrödsvariant med hushållsost och en annan med avokado och citron. Plus resten av avokadon bredvid och ett kokt ägg och te (ej i bild) såklart. Knäckebrödet är förresten det där ljusa som heter ”frukost”. Det vinner knäckebrödtävlingen tycker jag.

breakfast.

På tisdagen blev det en variant med honung och havssalt (obs tips) och en med kaviar och ägg.

breakfast.
Och igår gick jag ifrån mitt vinnande koncept och ersatte en hård macka med en mjuk tunnbrödsmacka med ost. Den andra fick leverpastej som ni ser. Vid sidan den något märkliga frukten persimon som var på rea i min mataffär. Smakar som en blandning av mango, banan och päron.

Heja frukost!

 

Translation. What I have had for breakfast the last four days.

 

(0)
(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar