Annons
Annons

garderober, gästrum och andra hemliga vrår.


 

Bloggen har ju lite fler rum än bara just här. Jag tänkte att jag skulle påminna om vilka.
.

Flickr.

Min flickr-sida fungerar som min hårddisk. Där laddar jag upp alla bilder som syns på bloggen.


Jag är väldigt pedantiskt med min flickr och allt är kategoriserat i månader, resor, mat, outfits, inredning, analogt och digitalt och så vidare. Letar du efter någon särskild bild hittar du den med all säkerhet mycket enklare här.
.

Annons

Twitter.

På Twitter hittar du mig som niotillfem. Uppdaterar några gånger i veckan. Mest om vardagliga små saker.
.

Facebook.

På Facebook kan du like:a niotillfem-sidan. Här lägger jag upp youtube-klipp, fina bilder, musik och annat jag tycker om. Jag accepterar inga bloggläsare till min personliga facebook (förlåt förlåt men det går bara inte), men här inne kan vi prata!
.

Last.fm

Finns på last.fm också. Last.fm är en sida man kan koppla till sin itunes eller spotify och så lägger den automatiskt upp all musik man lyssnar på. Min sida är kopplad till min jobbdator.
.

Instagram

Och till sist instagram. Instagram är som ett foto-twitter, men det finns dock bara till telefonen. Jag uppdaterar några gånger om dagen från min iphone om jag hittar något fint jag går förbi. Sök på sandrabeijer för att hitta mig.

Hmm. Jag tror det var allt. kram tills vidare.
.


All of the other places in the digital world where you can follow me. My flickr, my twitter, my facebook page, my last.fm and my instagram (search for sandrabeijer).

(0)
(0)
(0)
22 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar