Annons
Annons

garderobsfavoriter just nu.


 

Nu var det länge sedan jag publicerade ett inlägg med mina favoriter i garderoben. Verkligen på tiden att favorisera älsklingsplaggen lite extra genom att lyfta upp dem i ett eget inlägg!
Här kommer sådant jag helst har på mig varje dag just nu. Och ursäkta för eventuella märkliga meningar eller felstavningar – har sådan mensvärk när jag skriver detta att jag ev glömt hur man placerar bokstäver efter varandra (skrivit denna ingress i tio minuter).

Annons

tokyo.

Denna svarta fejkmockakjol från H&M med dragkedja längst fram är min favvokjol at the moment! A-linjeformad och tajt utan att vara för tajt och går att kombinera med det mesta i garderoben.

tokyo

Min blå skinnjacka med luddig svart krage från Maje! Sitter så fint och är lätt och tunn och varm på en och samma gång. Så fint med fluffig krage också tycker jag. Dessutom är blå och svart min bästa kombination. Här har jag den tillsammans med kjolen ovan.

outfits

Vit oxfordskjorta från Gant. Krispigt och fresh är vad jag tycker om vita skjortor – de är precis som en sallad helt enkelt.

sneakers

Krämvita Reeboks som jag fullkomligt smutsat ner för att jag haft dom så mycket. Tur att Magnus köpte någon slags sneakers-tvätt i Tokyo, ska testa på den i veckan. Många har undrat vad detta är för Reebokmodell men jag vet inte riktigt? Det står inte i skon heller vad jag har sett, men visst är de fina!

thursday

Vita collegetröjor är så fint tycker jag, särskilt när de liksom är får-ont-i-ögonen-hur-ren-kan-en-tröja-va-vita. Denna är från FILA och lite croppad i längden också vilket jag gillar.

thursday

Denna jeansjacka från ASOS använder jag som en tröja och har nästan alltid i väskan för att ta upp om jag börjar frysa. Tycker om den korta modellen med de stora guldknapparna.

thursday. photos by rebecca fexby.

Ribbad grå t-shirt från H&M, köpte den förra året. Perfekta snittet på en tischa, har den i vitt också. (foto rebecca fexby)

dress

Avslutar med min nyaste klänning från Zara bara för att jag känner mig så fin i den!

Liknande inlägg:
Garderobsfavoriter genom åren.
Garderobsfavoriter 2011.
Garderobsfavoriter 2013.
Garderobsfavoriter 2014.

 

.
Translation. Favorites in my wardrobe at the moment!

(0)
(0)
(0)
10 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar