Annons
Annons

getter, nyårshångel och soffor.


 


Här kommer den sista delen av det finaste som hänt er hittills i år. Så himla bra och bäst att så många finheter hänt redan. Får hopp om typ allt.

 


Det bästa som hänt mig var då en kille jag crushat på för 4 år sedan, men som då inte ville ha mig, raggade upp mig i baren på jullovet. Han sade att jag ändrats, betalade min hamburgare medan jag nonchalant talade i telefonen med en kompis, han letade efter min hand då vi sov, pussade och bad mej stanna på kaffe nästa dag. Men jag åt, sov och gick sedan hem för jag sa att jag har så mycket annat att göra.

Annons


Att han åkte tåg med mig en hem en söndag, fastän jag var dödssjuk och träffade min pappa första gången helt på eget bevåg. Jag är livrädd och fascinerad och totalt uppslukad.


När jag insåg att det faktiskt var okej att inte orka stå ut ett halvår till och istället bara flytta hem.


Min pappa fick reda på att han hade cancer under hösten 2014. Då ringde killen-som-jag-inte-alls-är-kär-i-nä-inte-alls till mig när han fick reda på det.
Han frågade inte hur det var med mig.
Han sa bara ”Hej, jag tänkte bara att jag skulle spela lite musik för dig”, så spelade på sin gitarr och sjöng han de finaste och mest tröstande låtar han vet. I januari 2015 fick vi reda på att pappas tumör har svarat jättebra på bromsmedicinerna och till och med krympt. Då ringde killen-som-jag-inte-alls-är-kär-i-nä-inte-alls till mig igen när han hörde det bra nyheterna. Han sa ingenting alls då.
Han spelade på sin gitarr och sjöng de mest peppiga och vinnande låtar han vet.


Jag var på promenad för en halvtimme sedan och stötte på honom och en tjej och jag insåg att jag inte brydde mig.


Några veckor innan min dåvarande kille och jag gjorde slut, så satt vi på ett café och surade på varandra, det var så dålig stämning och allt vi hade var på väg att rasera fullständigt. Och jag minns hur jag satt och stirrade på den snygga killen i kassan och tänkte att ”haha ja han kanske jag kan ligga med om det här tar slut”, som en kul grej, någonting som mest fladdrade förbi i huvudet på mig.
Tre veckor senare var jag singel hemlös och heartbroken. Har ägnat månader åt att hitta mig själv igen, hitta tillbaka till min jävla aptit och allt som en gång var roligt. Men visst hjälpte det då att jag igår vaknade upp bredvid den där snygga killen från cafét som fan visade sig vara ännu hetare utan kläder på!!! Livet tar så HIMLA konstiga vändningar ibland, men nu idag tycker jag ändå att det är fint!


Bästa som hänt hittills i år var igår när jag var ute och promenerade i förorten med dåligt rykte där jag är nyinflyttad. Höga hus överallt och grå snö på marken. Men helt plötsligt hittade jag en gångväg som ledde fram till ett superfint naturområde. Såg flera hagar och små stall. Plötsligt dyker två barn med en get i koppel upp. Geten vill inte alls gå i koppel med barnen utan springer det snabbaste den kan varpå barnen tappar kopplet och den ena ropar högt ”Han hittar hem själv!!” Så fantastiskt att detta kan hända i en förort till Stockholm.


när mitt nyårshångel sa att att han varit nyfiken på mig ända sen i höstas när han såg mig skälla ut ett SD-svin inför hela skolan. att han fann min ilska, passion och mod attraherande. mina vänner hörde honom prata om mig hela natten sen när jag drog.


att min lillebror idag kom in och satte sig på min säng, klappade mig på ryggen och sa ”det kommer att lösa sig, allt löser sig
Det var så himla fint. För i all den skit vi lever i just nu så ser han en ljus framtid. min fina lillebror


Fick hångla för första gången. Väntat på detta sedan 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 års ålder. Om inte det är fint vet jag inte vad som är det.


När hon sa ”nu kan du inte säga att du är oskuld längre” och hela mitt 24-åriga jag bara skälvde av kärlek, kåthet och lycksalighet. Det hände, Sandra! Det hände! Det trodde jag inte när jag skrev till dig för något år sedan och var en okysst 22-åring. Nu är jag både upphånglad och har haft sex. Och jag vill ha mer! Helst ikväll!


Jag höll en pojke i handen för första gången i mitt 16-åriga liv. Det var på gympan i skolan visserligen och alla var tvungna men han höll min hand i sin hela tiden, även när vi egentligen inte behövde. Det var fint.


När en kille på en nattklubb helt random på dansgolvet sa ”smile instead baby” till mig och jag svarade ”fuck you, I smile whenever I want” och fortsatte dansa med mina kompisar.


Blicken min sambo gav mig då vi gjort det på alla möbler i hela lägenheten och får en ny soffa

.

Translation. Read in google translator about the best things so far this year composed by some of my readers.

 

photo source.

(0)
(0)
(0)
32 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar