Annons
Annons

ginger.


 

Nu är jag vinterredo med nyfärgat och avklippt hår. Inte klippt mig sedan april så det kändes så himla himla skönt när alla deppiga hårtestar låg där på frisörgolvet.

Håret färgades i en kopprig ljusröd. Det allra rödaste brukar ju försvinna efter några tvättar så jag tycker det är lika bra att bränna på när man väl färgar så att det guldiga fastnar. Klockan fick jag på posten (tackar) i förrgår om någon kanske undrade. Tycker den är lite som att ha candy crush runt handleden.

Annons

Klippte av ungefär tio centimeter, så nice. Nu flyttar jag till Vasastan en månad så vi ses där!
.

Translation Cut & colored my hair two days ago and am now ready for the grey winter in a ginger shade.

 

(0)
(0)
(0)

26 kommentarer till “ginger.”

 1. Det ble fint! Alltid bra å klippe av det når det har blitt for langt og slitt. Må klippe og farge håret mitt jeg også snart, har heller ikke rørt det siden våren. Funderer på å farge det rosa eller grønt eller blått!

 2. Sandra! Jag och en vän åker till NY om prick två veckor och jag har självklart läst din guide och där finns ju himla många bra tips. Men, tycker mest det var barer du tipsade om under bar/klubb-avdelningen – har du nått konkret tips på klubbar där man kan dansa hela natten? Vi är båda 21 (och ifall det spelar någon roll för dina tips, inte sådär jättehipstriga)
  P.S har läst din blogg sen du gick på Berghs och har inga planer på att sluta. Och du var jättefin i håret! Kram

 3. SÅ himla fin! Och du som är så smart och härlig, kan inte du tipsa om de bästa julfilmerna? Tänker ligga under täcket med min favoritperson varje söndag fram till jul och bränna av minst tre stycken och äta knäck/lussebullar/vörtbröd/hemgjorda köttbullar tänker jag. Vet att du har bra smak i film och så. Puss o kram.

 4. Det er så herlig når man har vært hos frisøren og kan føle seg fin! Du ser veldig bra ut med kobbergull i håret, synes jeg.
  Forresten så ELSKET jeg historien om Ciscada-gåtene! Takk for at du tipset om den historien i forrige innlegg.
  God onsdag!

 5. Hej Sandra! Jag vill önska mig den finaste lilla kalendern som finns i julklapp. Vet du vart man köper den? känns som du är en sån person som alltid har en fin att skriva upp spännande möten och peppiga helgplaner i. Puss.

 6. Sandra, your hair looks lovely! 😉
  I have a question about your book: Do you know when the English edition of your book will come out? And do you know if it will be available in an e-book form, or only in print for the time being? Thanks, and good luck on your move!

 7. Nu har du samma hårfärg som jag!! Riktigt skotskt!! För mer skotska ting, kolla in min skotska blogg. Dina bilder är väldigt inspirerande! Äppelmusterifikat såg underbart ut!!

 8. Hej! Fin du blev!! Tänkte fråga var du klippt dig, blir nämligen sjukt nervös av frisörer och vore toppen med ett tips på frisörställe…*snälla* <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar