Annons
Annons

girls and boys.


 

7

Om ni har en endaste liten minut över (28 minuter exakt) så tycker jag veeeeeeerkligen ni ska titta på kortfilmen Girls & Boys som just nu ligger uppe på SVT Play.

8
Den handlar om Nour som är hopplöst förälskad i skolans populäraste kille, Valentin. Enda kruxet är ju att hon har cirka noll status och han är skolans babe.

Annons

2

Nour hänger mest hemma och spelar tv-spel med sin bästis Gry. Men så en dag blir de bjudna till en hemmafest som skolans absolut populäraste tjej har. Det är kanske nu det händer? Det är kanske nu som hon äntligen kommer få ligga med Valentin?

3

Här har vi då Valentin, så ni fattar ju bejbigheten.

4

Sedan händer en himla massa på den där festen, men jag ska inte berätta mer pga spoilers.
Som ni kanske nu har anat utspelar sig denna historia i upp- och nervända världen. Könsrollerna är totalt omvända och matriarkatet regerar hänsynslöst.

6

Älskade detaljrikedomen! Det går att hitta vinkningar överallt: affischerna i flick- och pojkrummen, annonser på gatan, uttryck, namnen på karaktärerna, kroppspråk och hållning. Trots att allt är vridet 180 grader i överdrivenhet (nytt ord), är det på så otroligt många plan inte alls det. Vissa saker är obehagligt spot on.

1

En färgbomb till film att bli kär i, på väldigt många plan.

KOLLA HÄR.

(0)
(0)
(0)
29 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar