Annons
Annons

glad påsk ✌


 

cap d'antibes

Glad påsk mina små kycklingar! Och hej från Cap d’Antibes!
Igår kom jag hit, kändes extra flott att åka från New York till Frankrike utan att lämna av något i Stockholm ändå? Hejdå skinnjacka, hej bikini.

Annons

cap d'antibes

Okej, inte riktigt bikiniväder här men ni fattar känslan.

cap d'antibes

Idag ska mina föräldrar har stor påsklunch och annars tänkte jag mest läsa böcker tills jag åker hem på tisdag. Jag och Milla ska flyga hem själva tillsammans (!). Kanske den grej jag enskilt längtat mest till på den här resan vilket möjligen är lite sjukt, men det är så mysigt. Sen ska vi bo ihop i några dagar!

cap d'antibes

Puss och hoppas ni har en fin påsk med mycket godis.

(0)
(0)
(0)
26 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar