Annons
Annons

glimtar från veckan som kom och gick.


 

Första veckan i Stockholm efter att ha varit bortrest, ska vi se hur den såg ut?

augusti.

På måndagen hade jag inte kommit på att jag skulle göra ett sånt här inlägg, men på tisdagen såg jag ut på detta vis. Kjol från Fred Perry, tischa från & Other Stories och jacka från Maje.

Annons

augusti.

Jag hängde på kontoret och sedan tog jag en aw med Devi på Hommage, kanske Stockholms vackraste bar btw.

augusti.

Blev akut sugen på kräftor till middag så gick och köpte svenska kräftor, baguette och saffranaioli och hade minikräftskiva med mig själv : ) Sen gjorde jag en skaldjursbuljong av skalen. Den ska jag göra en göttig soppa av i höst. (utgick från detta recept)

augusti.

Onsdagen var väldigt vacker vädermässigt men också extremt äcklig. Det var flygmyror över hela söder. De ses varje år i stora grupper under en dag för att para sig som jag förstått det. Fattar inte VARFÖR de måste göra det mitt i stan? Fick flygmyror i håret, ögonen, i min take-away lunch.

stockholm

På kvällen funderade jag på om jag höll på att bli förkyld så tog dessa ser-jag-sjuk-ut-bilder i min trappuppgång. Såg ju inte sjuk ut? Blev inte sjuk heller för den delen.

stockholm

Det är så vackert ljus nu i augusti. Tar så mycket kvällssol-genom-löv-bilder. Vet egentligen inte vad jag ska göra med dom sen. Här får ni en i alla fall.

stockholm

På torsdagen såg jag ut såhär.

stockholm

Jag promenerade till radiohuset och så var jag gäst i Fråga vad du vill i P3! D va så kul!
Efter radion tog jag en promenad bland söders kolonilotter och då flög en fluga rakt in i min mun som jag råkade svälja. Fortfarande lite traumatiserad av detta gud

stockholm

På torsdagskvällen bytte jag om till min bästa scarf + rosa läppstift och tog en öl på en uteservering i monsunregnet. ÄLSKAR dessa knasiga tropiska varma regn som skett dagligen den här veckan.

friday

På fredagen hängde jag hemma, tvättade, fixade med mina växter, städade lite och sånt. Åt instant tonkotsuramen till lunch. Det var mitt sista paket ? Måste köpa nya.

friday

På kvällen åt jag middag på Växthuset med det här geniala gänget!

friday

Denna rätt var SÅ god: gurka med pepparrot, tång och bovete.

friday

Växthuset ligger ju i Trädgården så efter maten var det bara att ta ett steg ut och börja dansa. Mycket praktiskt.

friday

På lördagen gjorde jag en helgfrukostklassiker: frukosttacos.

saturday

Sedan bestämde jag mig för att ha en UNN-dag på stan och köpa presenter till mig själv. Det här blev det: fyra stycken godishamburgare, två flarror av min godaste cava, kantareller, sichuanpeppar, nejlikor och en ljuslykta till balkongen. Fina grejer va.

pasta

Gjorde en kantarellpasta till middag såklart. Med creme fraiche, salvia, rosmarin, pinjenötter, chili och gräslök.

Himla bra vecka allt som allt.

(0)
(0)
(0)
26 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar