Annons
Annons

göteborgsbonanza.


 

gothenburg
gothenburg.
gothenburg
Imorgon åker jag till Göteborg. Tredje gången på en och en halv vecka vilket är lite sjukt. I och för sig har jag inte haft med mig kameran, så ni har ju inte haft någon aning att jag varit där (om ni inte följer mig på snapchat då). Denna gången följer dock kameran med för jag ska se Håkan med Magnus, Sebastian och Matilda och det ska bli somrigt och roligt och fint. Jag har bara varit i Göteborg när det varit fint väder så har någon slags drömsk bild av staden som Magnus (som är gbgare) alltid skakar på huvudet åt.
Hur som helst kommer här ett gebegeee-inlägg från mig till dig.

Annons

eme

Emerentia som jobbar på Djungeltrumman och är min kompis har gjort ett inlägg till mig (!) och alla andra icke-göteborgare som ska till Håkan och vill ha tips! Så himla bra inlägg. Spana in tipsen här.

hakan

Aftonbladet gör en fullmatad Håkanbilaga i samband med konserten. Den är verkligen SÅ fin. Jag och Gustav är också med på ett hörn i den när vi intervjuades inför Håkan-konserten i New York! Kul va! Finns på din närmsta kiosk om tidningen inte är slutsåld.


Slutligen fick jag en finfin bloggkommentar på inlägget där jag skrev om nyöppnade restauranger i Stockholm. Elin tog sig då tid att lista sina bästa ställen i Göteborg:

Åh finns massa bra ställen för veggisar (och andra) i Göteborg!
Restaurang Familjen ha grym mat och ännu bättre drinkar. Grymt häng!

Natur & Bord 27 är två systerrestauranger med mycket mumsig mat och schyssta viner.

Om en är villig att ta sig ut till Norra Älvstranden-området kan jag tipsa om Pure wine and bistro som är lite mer fancy och restaurang Piga som ligger väldigt najs vid eriksbergskranen och kommer ha en stor uteservering i sommar. OBS! Piga har bara drop-in men brukar vara smidigt att få bord.

Hela området runt tredje långgatan är najs att hänga i med ställen som tacos and tequila, taverna averna och cafe magasinet.

Andra random bra restauranger är puta madre (mex), toso och hello monkey (asiatiskt).

Folk och kino är helvegetariska restauranger med bra käk. Kino har en schysst uteservering också!

I haga finns många bra caféer och är mysigt att gå runt i. Bar centro har bra kaffe på dagen och blir vinbar på kvällen.

Forssen&öberg är en champagnebar med en mysig innegård. Dorsia har Göteborgs bästa drinkar och en fin takterrass.

Sorry för overload av tips men älskar Göteborg och älskar mat!

Det var dagens gbginlägg det. Mer blir det efter helgen!

 

Translation. Some Gothenburg related links and recommendations.

(0)
(0)
(0)
22 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar