Annons
Annons

håkan i new york. idag händer det.


 

new york

Alltså. Man kan ju tro att jag inte gör något annat än reser den här våren och det stämmer ju faktiskt delvis för nu är jag ute på nya äventyr igen.

Jag och Gustav är i NEW YORK. Det är vår och luktar gott och staden är lika drömmig som den alltid är. Anledningen till att vi är här är för att vi ska se Håkan Hellström ikväll på Gramercy Theatre. Gudars! Jag tror det kommer bli ett life time experience. Teatern rymmer mindre än 500 personer och dessutom: Håkan + New York måste ju va någon slags magi upphöjt till hundra.
Biljetterna tog slut på fem röda men min gulliga mamma som jobbar med Polarpriset och därför har trådar i musikbranschen lyckades gräva fram två biljetter till mig och G. Började gråta en skvätt av lycka. Så vi åkte över Atlanten i onsdags och nu är vi här.
Igår handlade vi matroshattar och ikväll dansar vi till Ramlar!

Annons

 

 

Translation. Gustav and I are in New York because tonight we are going to see Håkan Hellström at the Gramercy Theatre!!

(0)
(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar